reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Łącze się w bólu :) widzę, że bardzo podobnie przechodzimy ten czas 😂 tylko, ze u mnie to pierwsza ciąża :) ale jako jedne z pierwszych wchodziłyśmy - najpierw brzuch, później my 😂
Już się zastanawiam czy to starość, czy po prostu tak musi być. Ale jak to się mówi... każda ciąża jest inna :) ale nie sądziłam że tak bolesna :p

reklama
Już się zastanawiam czy to starość, czy po prostu tak musi być. Ale jak to się mówi... każda ciąża jest inna :) ale nie sądziłam że tak bolesna :p
Mam tak samo! W pierwszej ciąży poza zgagą (na którą pomagał Gaviscon) i bólem kręgosłupa (na co pomogły tappy) nic mi nie było. Mówiłam, że mogę chodzić w ciąży przez pół życia. A teraz.. Masakra! Ciągle coś i to od samego początku [emoji17] Też się zastanawiam, czy to starość. Jednak 7 lat różnicy między pierwszą a drugą.

Mam tak samo! W pierwszej ciąży poza zgagą (na którą pomagał Gaviscon) i bólem kręgosłupa (na co pomogły tappy) nic mi nie było. Mówiłam, że mogę chodzić w ciąży przez pół życia. A teraz.. Masakra! Ciągle coś i to od samego początku [emoji17] Też się zastanawiam, czy to starość. Jednak 7 lat różnicy między pierwszą a drugą.
U mnie 3 lata różnicy ale będę rodzić mając 33 lata...

Ja ostatnio usłyszałam że mam wielki brzuchol jak na mój miesiac, a jak założę luźna koszulkę to nawet nie widać że to ciąża i się zastanawiam jakie wy macie 🤣

U mnie 11 i kompletna roznica[emoji21]

reklama
No bo przeciez nie ma zadnych przeciwskazan tamto sie rozklada to mozna sn.a ze glowkami to jeszcze lepiej...
Mnie szokuje sam pomysł sn przy bliźniakach a co dopiero jak są szczątki 3 dziecka. U mnie szpital 3 stopień, wszystkie ciąże wielopłodowe mają cc, wszystkim bliźniakom podaje się sterydy tak trochę na wszelki wypadek i nikt nie czeka z rozwiązaniem do końca, 36 max 38 tc i tną żeby nie daj Bóg nic się nie stało na końcówce, a bliźniaki potrafią czasem trochę "oszukać" ktg... Dla mnie to co Ty piszesz jest kompletnym szokiem i absurdem. Masz syna, będziesz mieć dwie córki, więcej dzieci w ciągu 2 lat pewnie nie potrzebujesz ;) moim zdaniem walcz o cc bo w razie sn, jak się dzieci zablokują, jedno będzie niedotlenione czy cokolwiek to czeka Cię kolejny dramat...

Do góry