Larysadti28
Fanka BB :)
Miałaś jakieś dolegliwości, że do niej poszłaś ? Ja też na pewno będę Blizne ćwiczyła, ale nie wiem czy już teraz się wybrać do fizjo, skoro mnie nic nie boli
Co do kwasu nie słyszałam, ale możesz opowiedzieć i ile taka przyjemność kosztuje.
Nie będę robić z dupy kwiatka po prostu mnie boli szczególnie przód bardziej jakby prawa warga No ogólnie dyskomfort jak więcej pochodzę jak wstaje jak się przewracam w nocy. Staram się wstawać bokiem ale ostatnio cos mi się nie podobało bo jak się spinam to brzuch robi się stożkowy i wyszło dlaczego. Do tego bardzo często brzuch się spina, głównie poszłam tez o to co robić po cc wiec wyszło ze będziemy się widywać dość często
A powiedziała ze lekarz nie będzie zadowolony ze mi o tym mówi ale ze kupuje się taki kwas kosztuje podobno 600 zł i lekarz przy każdym szyciu powłoki brzusznej rozlewa dodatkowo ten kwas na szwy. Uważa ze to jest dobre, ze rana lepiej się goi i później jest w lepszej kondycji zapytam lekarza zobaczę jego reakcje bo oni za tym nie są ze względu na to, ze maja więcej roboty