Bułka_33
Aktywna w BB
Też mam wrażenie, że jestem jeszcze w czarnej dziurze
dziewczyny, nie jesteście same, ja to już w ogóle dopiero zaczynam wyprawkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mam wrażenie, że jestem jeszcze w czarnej dziurze
Ja w listopadzie planuje dopiąć resztę dużo zamawiam przez internet, więc na grudzień wole nie zostawiać i tak kurierzy będą mieli co robićA my już wszystko mamy tylko kosmetyczne sprawy
Na pewno nie jest aż tak "źle"Najwyżej mały będzie spał że mną i będzie chodził w pieluchach zamiast ubrań, jak tak dalej pójdzie ,
Jest dramatycznieNa pewno nie jest aż tak "źle"
Narazie jeszcze nie chcą wyjsc tylko krocze mi odpadawagi sie wyrownaly 1400 g ta wada sie zmniejszyla lekarz mowi ze prawdopodobnie sie zrosnie jest dobrze.No tak... poród coraz bliżej... będę 3mac kciuki żeby jak najpóźniej było rozwiązanie i żebyś dała rady przez te kilka tygodni
Ja tez prawie nic nie mam a czasu juz mało.Też mam wrażenie, że jestem jeszcze w czarnej dziurze
Miałaś jakieś dolegliwości, że do niej poszłaś ? Ja też na pewno będę Blizne ćwiczyła, ale nie wiem czy już teraz się wybrać do fizjo, skoro mnie nic nie boliU Nas juz większość wyprawki jest muszę tylko ogarnąć jeszcze pare rzeczy dla siebie i kosmetyczne dla bejbisiow jakieś pampersy kremy itp.
Byłam dzisiaj u fizjoterapeuty uroginekologicznego. Kobieta anioł Nie pocieszyła mnie ale rozejścia spojenia łonowego nie mam, za to jest rozejście mięśni brzucha i przepuklina na 1,7 cm trochę mnie porozluzniala, jak przycisnęła jakiś mięsień w kroczu albo gdzieś na boku to ja szło zejść takie wszystko napięte jak kołki. Brzuch oklejony do wizyty u gina od razu jak od niego wyjdę mam wejść do niej i założyć znowu. Rehabilitacja za 2 tygodnie kolejna. I po cc będziemy ostro ćwiczyć i brzuch i bliznę.
Słyszałyście o tym kwasie hialuronowym do cc ???