reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniówki 2021

reklama
U Nas juz większość wyprawki jest muszę tylko ogarnąć jeszcze pare rzeczy dla siebie i kosmetyczne dla bejbisiow jakieś pampersy kremy itp.

Byłam dzisiaj u fizjoterapeuty uroginekologicznego. Kobieta anioł ❤️ Nie pocieszyła mnie ale rozejścia spojenia łonowego nie mam, za to jest rozejście mięśni brzucha 😒 i przepuklina na 1,7 cm 😒 trochę mnie porozluzniala, jak przycisnęła jakiś mięsień w kroczu albo gdzieś na boku to ja 😳😳😳🤯 szło zejść 🤭 takie wszystko napięte jak kołki. Brzuch oklejony do wizyty u gina od razu jak od niego wyjdę mam wejść do niej i założyć znowu. Rehabilitacja za 2 tygodnie kolejna. I po cc będziemy ostro ćwiczyć i brzuch i bliznę.
Słyszałyście o tym kwasie hialuronowym do cc ???

reklama
U Nas juz większość wyprawki jest muszę tylko ogarnąć jeszcze pare rzeczy dla siebie i kosmetyczne dla bejbisiow jakieś pampersy kremy itp.

Byłam dzisiaj u fizjoterapeuty uroginekologicznego. Kobieta anioł ❤️ Nie pocieszyła mnie ale rozejścia spojenia łonowego nie mam, za to jest rozejście mięśni brzucha 😒 i przepuklina na 1,7 cm 😒 trochę mnie porozluzniala, jak przycisnęła jakiś mięsień w kroczu albo gdzieś na boku to ja 😳😳😳🤯 szło zejść 🤭 takie wszystko napięte jak kołki. Brzuch oklejony do wizyty u gina od razu jak od niego wyjdę mam wejść do niej i założyć znowu. Rehabilitacja za 2 tygodnie kolejna. I po cc będziemy ostro ćwiczyć i brzuch i bliznę.
Słyszałyście o tym kwasie hialuronowym do cc ???
Miałaś jakieś dolegliwości, że do niej poszłaś ? Ja też na pewno będę Blizne ćwiczyła, ale nie wiem czy już teraz się wybrać do fizjo, skoro mnie nic nie boli 🧐
Co do kwasu nie słyszałam, ale możesz opowiedzieć i ile taka przyjemność kosztuje.

Do góry