reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Też nie wierze w koronę :) testy wychodzą jak chcą. Także to przypadek trafia na tych "zakażonych". Mam wsrod znajomych pierwszy przypadek pozytywnego testu i śmiech na sali :) samopoczucie najnormalniejsze w świecie, także bezobjawowy 😂 jak może być choroba bez objawów. .. Ktorej nie lecza bo nie ma na nią lekarstwa :) także znajoma mi osoba ma powtarzać testy aż wyjdą negatywne 😂 ale statystyki są? No są 😄
Też mam znajomą i jedyny objaw to brak smaku węchu i ból kości jak przy grupie. Paracetamol i tydzień w łóżku.

reklama
ile kosztuje porod? ja trafilam na medicover i jakies 9000 zl szoook . nie wiem kogo stac
nic, robią za darmo w ramach umowy z NFZ, tylko muszę iść na jedną wizytę + anestezjolog czyli jakieś 500 zł. Pakiety VIP i Prestige mają bardzo dużo fajnych opcji, ale nie korzystałabym i tak z nich, więc szkoda mi by było te 8 tyś wydać, także urodzę po prostu na fundusz.

nic, robią za darmo w ramach umowy z NFZ, tylko muszę iść na jedną wizytę + anestezjolog czyli jakieś 500 zł. Pakiety VIP i Prestige mają bardzo dużo fajnych opcji, ale nie korzystałabym i tak z nich, więc szkoda mi by było te 8 tyś wydać, także urodzę po prostu na fundusz.
tzn jak to wyglada? jedziesz np juz z rozwarciem i wtedy to idzie na fundusz?? ja chcialbym tak rodzic w Lodzi lub warszawie.

tzn jak to wyglada? jedziesz np juz z rozwarciem i wtedy to idzie na fundusz?? ja chcialbym tak rodzic w Lodzi lub warszawie.
nie mam pojęcia jak w medicover, bo ja nie będę tam rodziła. U mnie jest tak, że w ok 35 tc trzeba mieć wizytę u ich ginekologa i jest się już zakwalifikowanym jako ich pacjentka.

reklama

W Salve jest taka możliwość. Umawiasz się na wizytę kwalifikacyjną w 30 TC i po rozmowie z lekarzem Cię kwalifikują. Gdy rozpoczyna się poród dzwonisz do nich że przyjeżdzasz i już.
Podrzucam Ci link do strony i na górze jest numer. Zadzwoń sobie i dopytaj o szczegóły. Poród jest na NFZ.

Do góry