reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Ja miałam avent przy starszym, kuzyna żona tez używa wiec i ja kupiłam cały zestaw butelek. Za podgrzewaczem tez patrzę z tej firmy.

Dziewczyny kokon niemowlęcy ??? To jest przydatne ??? Widzę, ze co bliźniaki to trzymają malutkie w kokonach i nie wiem czy to jest fajne czy zbędny wydatek 🤔
Ja kupuje kokon butelki tez mam z avent podgrzewacz przy synu tez mialam avent.

Myślałam nad takim czymś ale do fotelika, ale bardziej myśle o jednakowych kombinezonach. Ostatnio byłam w H&M nawet jakby były to juz bym kupiła ale same różowe, Pani przy kasie mówiła ze lada dzień będą. Znalazłam takie kremowe w jakieś delikatne wzory to od razu odejdą chrzciny. A zamówiłam juz wsady do wózków podusia plus okrycie to w razie czego jeszcze będę ich otulać tym albo kocykami i jakos damy radę [emoji846]
Pochwalisz sie? [emoji16][emoji16]

reklama
Przygotowuje się powoli do sesji i wiecie może gdzie kupie wianek ? Zależy mi na sporych kwiatach, żeby nie był za drogi, no i gdzieś stacjonarnie żebym mogła przymierzyć, bo na allegro jest sporo, ale nie wiem czy będą mi pasowały.

Do góry