reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Mi tak piersi rosną. Ja już mam 75 I, i czuję że muszę chyba większy stanik kupić.
Co będzie za cztery miesiące...
O właśnie o piersiach zapomniałam:) ja zawsze miałam 70B-C. Teraz mam D-E mąż się cieszy A ja coraz bardziej się garbie. Ale niestety do porodu jeszcze urosną. Plus dodatkowo jak.bedziesz karmić piersią to będą ogromne! Mnie jak zaczęły pobolewa to wiedziałam że jest pora karmienia... Bo mleka było od groma! Spokojnie wykarmilabym swoje i jeszcze jakąś 3ke. Pod koniec karmienia dowiedziałam się że u nas jest bank mleka :( gdybym wcześniej wiedziała ba pewno bym pomagała. Dla tych wcześniaków. Teraz przy pandemii nie wiem.czy w ogóle można...

reklama
O właśnie o piersiach zapomniałam:) ja zawsze miałam 70B-C. Teraz mam D-E mąż się cieszy A ja coraz bardziej się garbie. Ale niestety do porodu jeszcze urosną. Plus dodatkowo jak.bedziesz karmić piersią to będą ogromne! Mnie jak zaczęły pobolewa to wiedziałam że jest pora karmienia... Bo mleka było od groma! Spokojnie wykarmilabym swoje i jeszcze jakąś 3ke. Pod koniec karmienia dowiedziałam się że u nas jest bank mleka :( gdybym wcześniej wiedziała ba pewno bym pomagała. Dla tych wcześniaków. Teraz przy pandemii nie wiem.czy w ogóle można...
Ja ogólnie mam F, więc wyobraź sobie jaki teraz mam ból przy I 🤣🤣🤣
Brzuch pomimo że jest spory, jeszcze od piersi większy nie jest, więc jak założę luźna koszulkę to nie widać w ogóle ciąży.

Dziewczyny jakie kupujecie spiworki do wózka?

Myślałam nad takim czymś ale do fotelika, ale bardziej myśle o jednakowych kombinezonach. Ostatnio byłam w H&M nawet jakby były to juz bym kupiła ale same różowe, Pani przy kasie mówiła ze lada dzień będą. Znalazłam takie kremowe w jakieś delikatne wzory to od razu odejdą chrzciny. A zamówiłam juz wsady do wózków podusia plus okrycie to w razie czego jeszcze będę ich otulać tym albo kocykami i jakos damy radę 🙂

Myślałam nad takim czymś ale do fotelika, ale bardziej myśle o jednakowych kombinezonach. Ostatnio byłam w H&M nawet jakby były to juz bym kupiła ale same różowe, Pani przy kasie mówiła ze lada dzień będą. Znalazłam takie kremowe w jakieś delikatne wzory to od razu odejdą chrzciny. A zamówiłam juz wsady do wózków podusia plus okrycie to w razie czego jeszcze będę ich otulać tym albo kocykami i jakos damy radę 🙂
W lumpeksie kupiłam kombinezon biały, z uszkami, puchaty za 20 zl z h&m. Warto poszukać.

Dziewczyny ja jakos nie wierze w ta pandemie. nie znam nikogo chorego. ake jsk skucham tych wynikow dobowych np 2300 to az sie boje porodu. ze mnie nie przejma np ja myslam o CZMP w Lodzi ake jyz zamkniety. do rozwiazan niby troche czasu ale cholera wie co sie zadzieje. chce naturalnie rodzic porod rodzinny. boje sie ze bedzie straszny balagan. dzis rozwazam porod w prywatnej klinice zeby byc z mezem. JAKIE JEST WASZE ZDANIE?
Też nie wierzę, mam znajomych i rodzine w służbie zdrowia i wiem jak to wygląda. Nasz szpital płacił po 300 zlotych jak ktoś się zgodził na wpis wirusa w karte pobytu.Nasza lekarka z Wiednia też powiedziała że to jest wirus polityczny,Wykorzystywany przez polityków do swoich celów.W USA też wpisują wirusa prawie każdemu kto umrze,dostają konkretną kasę za to ,przyjaciółka mi pisała.koleżanka była w 8 tygodniu ciąży z krwiakiem w szpitalu i też jej wyszły 2 testy pozytywne,pielęgniarki potargały wynik i powiedziały żeby się nie przejmowała i ją wpisali do domu.Przykładów mogę mnożyć. Wirusy były, są i będą.

Dziewczyny ja jakos nie wierze w ta pandemie. nie znam nikogo chorego. ake jsk skucham tych wynikow dobowych np 2300 to az sie boje porodu. ze mnie nie przejma np ja myslam o CZMP w Lodzi ake jyz zamkniety. do rozwiazan niby troche czasu ale cholera wie co sie zadzieje. chce naturalnie rodzic porod rodzinny. boje sie ze bedzie straszny balagan. dzis rozwazam porod w prywatnej klinice zeby byc z mezem. JAKIE JEST WASZE ZDANIE?

A w grype wierzysz? ;D U mnie jest czerwona strefa. Znam osobiście osoby, które chorują i chorowały z objawami oczywiście. Niestety mama koleżanki musiała mieć rozrusznik wszczepiany, bo jej na serce poszło.
Ale! W większościach przypadków to taka grypa tylko moze czasami mocniejsza u niektórych. Wiadomo jak ktoś jest starszy, schorowany to i grypy nie przejdzie.
Co do testów - totalna bzdura więc nawet nie mam pojęcia jakie są statystyki, bo nimi się nie ineresuję.

reklama
Do góry