reklama
Larysadti28
Fanka BB :)
Jakie macie opibie na temat butelek tomme tippee czy avent?
Ja miałam avent przy starszym, kuzyna żona tez używa wiec i ja kupiłam cały zestaw butelek. Za podgrzewaczem tez patrzę z tej firmy.
Dziewczyny kokon niemowlęcy ??? To jest przydatne ??? Widzę, ze co bliźniaki to trzymają malutkie w kokonach i nie wiem czy to jest fajne czy zbędny wydatek
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Ja odpuszczam bo sie boje smierci lozeczkowej.Ja miałam avent przy starszym, kuzyna żona tez używa wiec i ja kupiłam cały zestaw butelek. Za podgrzewaczem tez patrzę z tej firmy.
Dziewczyny kokon niemowlęcy ??? To jest przydatne ??? Widzę, ze co bliźniaki to trzymają malutkie w kokonach i nie wiem czy to jest fajne czy zbędny wydatek [emoji848]
JustynaUK
Co do kokonow to ja bym nie kupowała, bo czytałam opinie ortopedow i fizjoterapeutów, że to niedobrze jak dziecko jest tak skrepowane, zwłaszcza na jego bioderka, ale akurat mama już kupiła małemu, więc może będę używać, trudno powiedziec. Siostra kupiła przy pierwszym dziecku i mówi, że użyła z 5 razy.Ja miałam avent przy starszym, kuzyna żona tez używa wiec i ja kupiłam cały zestaw butelek. Za podgrzewaczem tez patrzę z tej firmy.
Dziewczyny kokon niemowlęcy ??? To jest przydatne ??? Widzę, ze co bliźniaki to trzymają malutkie w kokonach i nie wiem czy to jest fajne czy zbędny wydatek
JustynaUK
Sorki, pomyliłam z rozkiemCo do kokonow to ja bym nie kupowała, bo czytałam opinie ortopedow i fizjoterapeutów, że to niedobrze jak dziecko jest tak skrepowane, zwłaszcza na jego bioderka, ale akurat mama już kupiła małemu, więc może będę używać, trudno powiedziec. Siostra kupiła przy pierwszym dziecku i mówi, że użyła z 5 razy.
Mixme92
Ja byłam pewna, że z otulaczem Aczkolwiek moja mloda uwielbiała być spowijana kocykiem na samym początku, chociaż ja i tak robiłam to dość luźno.Sorki, pomyliłam z rozkiem
Jak córka była mała to jeszcze kokonów nie robili, teraz mnie kusi bo to chyba trochę jest jak obkładanie kocykami albo poduszkami żeby dzieć nie spadł np z kanapy? Przynajmniej ja to w takiej funkcji widzę, że organicza dziecku możliwość np. sturlania się z łóżka, ale jednocześnie to te kokony chyba dość małe są?
Jagodowa Mama
No właśnie, ja przy córce 7 lat temu też nie miałam, chyba w ogóle tego nie było. Teraz dostałam od siostry i właśnie planuję to używać na kanapie w ciągu dniaJa byłam pewna, że z otulaczem Aczkolwiek moja mloda uwielbiała być spowijana kocykiem na samym początku, chociaż ja i tak robiłam to dość luźno.
Jak córka była mała to jeszcze kokonów nie robili, teraz mnie kusi bo to chyba trochę jest jak obkładanie kocykami albo poduszkami żeby dzieć nie spadł np z kanapy? Przynajmniej ja to w takiej funkcji widzę, że organicza dziecku możliwość np. sturlania się z łóżka, ale jednocześnie to te kokony chyba dość małe są?
Cześć dziewczyny czytam Was od jakiegoś czasu zauwazylam ze niektóre sa tu po to aby dowalic innym, ale pozwolę sobie zaryzykowac.
Imiona wybrane?
Imiona wybrane?
Ostatnia edycja:
reklama
asia333podlasie
U mnie jeszcze chyba niby nie ale wstępnie AnastazjaCześć dziewczyny czytam Was od jakiegoś czasu zauwazylam ze niektóre sa tu po to aby dowalic innym tylko np LenaDTR ale pozwolę sobie zaryzykowac.
Imiona wybrane?