reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Mi się śmiać chce bo jak ktoś znajomy mnie widzi np w sklepie i obserwuje to najpierw wystawia oczy, później albo pyta który to tydzien albo mówi oooo jak dobrze wyglądasz 😂 ludzie nie maja kompletnie wyobrażenia jak można wyglądać w ciąży bliźniaczej chyba dla większości powinnam chodzić jak cielna krowa z taczkami przed sobą zeby wieźć na nich brzuch 😂😂

Mamy ale poki co najtansza za 700 zl wiec odpuszcze sobie.

Ojj to sporo, mi wysłano cennik sesji bejbikow oczywiście bliźniacza jest inaczej liczona i tyle wychodzi chyba największy pakiet. Dla mnie tez dużo wiec to prawdopodobnie odpuszczę chyba, ze dzieci dostaną jakaś w prezencie. Ciążowa chyba 340 zł to na to może się skuszę

Jestem szoku, to wszystko zależy od człowieka. Ja właśnie teraz wyszłam ze szpitala, lezalam 3 dni po krwawieniu, na szczęście krem od kamicy nerkowej z dzidzią wszystko ok i pomimo faktycznie dużego ruchu na patologii, wspaniałe położne, uśmiechnięte i bardzo pracowite. Może lekarz faktycznie gonił i marudził bo miał straszny młyn na oddziałach ale ogólnie oceniam pobyt super.
Och znam to, jak leżałam na początku z krwawieniem w szpitalu i nas przenosili z izolatki do normalnej sali, to położna zabroniła praktykantom pomoc w bagażach, bo ciąża to nie choroba. Co je to obchodziło że mamy ciążę zagrożone [emoji136]

Jestem szoku, to wszystko zależy od człowieka. Ja właśnie teraz wyszłam ze szpitala, lezalam 3 dni po krwawieniu, na szczęście krem od kamicy nerkowej z dzidzią wszystko ok i pomimo faktycznie dużego ruchu na patologii, wspaniałe położne, uśmiechnięte i bardzo pracowite. Może lekarz faktycznie gonił i marudził bo miał straszny młyn na oddziałach ale ogólnie oceniam pobyt super.
o moim szpitalu i traktowaniu ciężarnych można książkę napisać 😂

reklama
Dziewczyny ja jakos nie wierze w ta pandemie. nie znam nikogo chorego. ake jsk skucham tych wynikow dobowych np 2300 to az sie boje porodu. ze mnie nie przejma np ja myslam o CZMP w Lodzi ake jyz zamkniety. do rozwiazan niby troche czasu ale cholera wie co sie zadzieje. chce naturalnie rodzic porod rodzinny. boje sie ze bedzie straszny balagan. dzis rozwazam porod w prywatnej klinice zeby byc z mezem. JAKIE JEST WASZE ZDANIE?

Do góry