G
gość _199
Gość
Dziewczyny gdzie kupujecie ciuszki ? macie do polecenia jakieś niedrogie sklepy stacjonarne lub internetowe ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wolę dotknąć, u nas h&m, cool club, next, zara. Dziewczyny pidaly ostatnio o dolce sono, primark itpDziewczyny gdzie kupujecie ciuszki ? macie do polecenia jakieś niedrogie sklepy stacjonarne lub internetowe ?
Ceny kosmiczne jak na ciucholand.Oprócz Internetu i sieciowek ciuchland np. Odziez Link do: GEMMA - Odzież Na Wagę mają nowe z metkami ubranka dziecięce, body np. firmy Boboli
Ja też, ale u mnie tylko Sinsay, Pepco i KIK więc średni wybórJa wolę dotknąć, u nas h&m, cool club, next, zara. Dziewczyny pidaly ostatnio o dolce sono, primark itp
Ja tam lubie sinsay.. w hm fajnie tylko drogo a dziecko zaraz wyrosnie. A internetowo nie można pozamawiac?Ja też, ale u mnie tylko Sinsay, Pepco i KIK więc średni wybór
Poszukam na stronach, ale primarku chyba nie ma w pl.
No właśnie nie wiem czy można zamówić ;/Ja tam lubie sinsay.. w hm fajnie tylko drogo a dziecko zaraz wyrosnie. A internetowo nie można pozamawiac?
To moze popros lekarza o spraedzenie długości szyjki. Ja w pierwszej ciąży w 30/31 tyg po badaniu na fotelu uslyszalam, że jest wszystko w porządku. Ucieszylam się i przechodzilam na stol na usg i po drodze wspomnialam, ze tym razem bylo dosc bolesne badanie. Pani dr sie tym zaniepokoila, oprocz usg plodu sprawdzila szyjke i okazalo sie, że sie skrocila do 1,9/1,8 i byla widoczna jej praca. Pojawial sie i znikal lejek. Od razu wprowadzila luteine, koniec pracy i odpoczynek.No właśnie nie wiem czy można zamówić ;/
W Sinsay są dla mnie takie bezpłciowe, a hm właśnie drogi.
W auchanie mają piękna kolekcja teraz z króla lwa, co prawda od 62, ale warto kupić.
Ciężko z tym moim gustem.
Co do szyjki mi lekarz nie mierzy. Mówi tylko że jest zamknięta, jak bada na fotelu, ale USG nigdy nie robił