Agnieszka2929
Fanka BB :)
Tez bym wolala sn,ale niestety sytuacja mnie zmusza do ccMasz bardzo rzetelną wiedzę! Tez wahalam sie na porodem sn czy cc i mimo bolu sklaniam sie sn.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez bym wolala sn,ale niestety sytuacja mnie zmusza do ccMasz bardzo rzetelną wiedzę! Tez wahalam sie na porodem sn czy cc i mimo bolu sklaniam sie sn.
Nie przezywaj na zapas znajoma miala w 29 tyg cc blizniaki i mleko miala.Ja bardzo bym chciała rodzic SN. Niestety doktor od razu zakwalifikował nas na CC ... czy będę gorsza matka ? Najbardziej boje się, ze cycki nie będą na tyle ‚dojrzałe’ po cc zeby mieć mleko. I ja będę jak kaleka na 100%
Nie mialam na mysli sytuacji bez wyjscia, tylko mowa o sytuacji gdzie mozesz dokonac takiego wyboru[emoji16]Tez bym wolala sn,ale niestety sytuacja mnie zmusza do cc
Nie będziesz gorszą matką! Niektorzy lekarze boja sie wyslac pacjentke w ciazy mnogiej na poród naturalny, czasami stan dzieci wskazuje, że bezpieczniej będzie cc. Ale jak nie masz wyboru to nie znaczy że nie dbasz o brzuszek czyni dzieci A z pokarmem też różnie bywa! Są kobiety, które mają pod górkę i są takie, ktore od początku oplywaja mlekiem ja mimo że rodziłam naturalnie o pokarm musiałam się starać miesiąc uparlam się, nie zgodziłem na butle i ponad rok karmiłam piersiaJa bardzo bym chciała rodzic SN. Niestety doktor od razu zakwalifikował nas na CC ... czy będę gorsza matka ? Najbardziej boje się, ze cycki nie będą na tyle ‚dojrzałe’ po cc zeby mieć mleko. I ja będę jak kaleka na 100%
To bym wybrala sn jak z synem porod wspominam dobrze procz tej anemii ze nie moglam wstacNie mialam na mysli sytuacji bez wyjscia, tylko mowa o sytuacji gdzie mozesz dokonac takiego wyboru[emoji16]
Nasza mała też poprzeczniePoszukaj ćwiczeń które pomagają w obrocie malucha.
Mój jest ułożony poprzecznie
No ja jednak zostaje przy swoim. Nauka nauką, życie życiem.To akurat nie jest kwestia wiary, ale wyników badań naukowych.