reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Dziewczyny a słuchajcie nie wiecie co zrobić jak lekarz dał l4 do 7 października a termin wizyty jest 14 października bo wcześniej nie ma miejsca? To nie będzie problem z kontynuacja l4?

Na pewno będzie ok? Moja gin zawsze mowi, ze moze wystawic jeden dzien na przod i trzy dni do tyłu L4, ale nie wystawi 7 dni do tyłu zeby byla kontynuacja. Ja bym sie upewniała gdzieś wyżej zeby nie bylo jaj :)

Mam nadzieje ze z paczkami nie będą robić problemu 😕 przecież nie będę kupować 10 koszul bo nie pozwolą mi ich przekazać mężowi do prania 😒
A z tymi porodami rodzinnymi do stycznia jeszcze różnie może być .. jak pandemia wywali do góry to zaraz wyzamykaja, u Nas w szpitalu jest dalej bez i zakaz odwiedzin
U nas normalnie zostawiasz paczke wode a przed godzina ostatnia mozesz oddac brudne rzeczy.

Dziewczyny a słuchajcie nie wiecie co zrobić jak lekarz dał l4 do 7 października a termin wizyty jest 14 października bo wcześniej nie ma miejsca? To nie będzie problem z kontynuacja l4?
Ja akurat w drugą stronę miałam, ale pisałam do lekarza sms z przypomnieniem że się kończy i wystawiał tego dnia następne.

reklama
hej, u mnie 20tc i 295g. Troszkę się martwię, że mało.. Do tej pory różnica z usg, a temrinu miesiaczki były 4dni, a dziś przy połówkowym już 7dni. Może trochę panikuję, bo syn urodził się z hipotrofią i ciężko się nie martwić :/ Myślicie, że nadgoni?

Co do L4 to tak jak piszą dziewczyny - dzień naprzód, 3 do tyłu. Jak nie pokrywało mi się z wizytą to dzwoniłam i wystawiali.

Do góry