Ja też 1kg na plusie,dorobiłam się przez zaparcia.pierwszy trymestr minus 7kg.Ja mam 1 kg na plusie ale w 1 trymestrze schudłam 2 kg więc suma równa się 3 ale dzisiaj zaczynam joge, to może będzie lepiej, bo od spacerów bardzo ciągnie mnie w brzuchu i krzyżu...
reklama
U mnie 20 plus 0 i 320 gram.20 tydzień i 5 dni
Larysadti28
Fanka BB :)
800 g to ktory tydzien? My 20 i tylko 270.
21+5. Jeden ma 440g a drugi 404
Mama po raz drugi👍
Dziewczyny a słuchajcie nie wiecie co zrobić jak lekarz dał l4 do 7 października a termin wizyty jest 14 października bo wcześniej nie ma miejsca? To nie będzie problem z kontynuacja l4?
G
gość _199
Gość
Na zgłoszenie L4 masz 7 dni, więc 14 mija idealnie te 7 dni, także wszystko będzie okej.Dziewczyny a słuchajcie nie wiecie co zrobić jak lekarz dał l4 do 7 października a termin wizyty jest 14 października bo wcześniej nie ma miejsca? To nie będzie problem z kontynuacja l4?
Malinowa_959
Na pewno będzie ok? Moja gin zawsze mowi, ze moze wystawic jeden dzien na przod i trzy dni do tyłu L4, ale nie wystawi 7 dni do tyłu zeby byla kontynuacja. Ja bym sie upewniała gdzieś wyżej zeby nie bylo jaj
Agnieszka2929
U nas normalnie zostawiasz paczke wode a przed godzina ostatnia mozesz oddac brudne rzeczy.Mam nadzieje ze z paczkami nie będą robić problemu przecież nie będę kupować 10 koszul bo nie pozwolą mi ich przekazać mężowi do prania
A z tymi porodami rodzinnymi do stycznia jeszcze różnie może być .. jak pandemia wywali do góry to zaraz wyzamykaja, u Nas w szpitalu jest dalej bez i zakaz odwiedzin
Mixme92
Ja akurat w drugą stronę miałam, ale pisałam do lekarza sms z przypomnieniem że się kończy i wystawiał tego dnia następne.Dziewczyny a słuchajcie nie wiecie co zrobić jak lekarz dał l4 do 7 października a termin wizyty jest 14 października bo wcześniej nie ma miejsca? To nie będzie problem z kontynuacja l4?
Lenuszka
Mamusia Gajusi
może cofnac Max 3 dni, chyba że lezysz w szpitalu to 30 dni.Dziewczyny a słuchajcie nie wiecie co zrobić jak lekarz dał l4 do 7 października a termin wizyty jest 14 października bo wcześniej nie ma miejsca? To nie będzie problem z kontynuacja l4?
Ostatnia edycja:
reklama
Justynanana
hej, u mnie 20tc i 295g. Troszkę się martwię, że mało.. Do tej pory różnica z usg, a temrinu miesiaczki były 4dni, a dziś przy połówkowym już 7dni. Może trochę panikuję, bo syn urodził się z hipotrofią i ciężko się nie martwić :/ Myślicie, że nadgoni?
Co do L4 to tak jak piszą dziewczyny - dzień naprzód, 3 do tyłu. Jak nie pokrywało mi się z wizytą to dzwoniłam i wystawiali.
Co do L4 to tak jak piszą dziewczyny - dzień naprzód, 3 do tyłu. Jak nie pokrywało mi się z wizytą to dzwoniłam i wystawiali.