reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Dziewczyny jaką macie różnicę w terminach z miesiączki I usg,?U mnie z miesiączki na 21 styczeń A usg prenetralne na 19 styczeń. Połowkowe mam 3 września i zobaczymy czy się coś zmieni.Porównujac moją wagę przy narodzinach 3300 i 56cm i mojego męża 50cm 2800 dzidzia nie powinna być duża.
Ja z miesiączki mam 17.01 a z USG 28.01. Z wczorajszych pomiarów termin na 27.01 ;) więc się zgadza z USG :)

Hej hej.
Ja mam, a przynajmniej w 18tc miałam nisko umiejscowione, częściowo w kontakcie z ujściem wewnętrznym szyjki. Według mojego lekarza u mnie raczej się podniesie, ale na teraz mam się oszczęsdzać i zakaz współżycia.
Z tego co się orientowałam to trzeci trymestr trzeba bardzo uważać no i zazwyczaj jest cc...
No właśnie jak wygląda to cc? W którym tyg jest robione? Wcześniej się zgłaszam z ewentualnym skierowanie?

Dziewczyny jaką macie różnicę w terminach z miesiączki I usg,?U mnie z miesiączki na 21 styczeń A usg prenetralne na 19 styczeń. Połowkowe mam 3 września i zobaczymy czy się coś zmieni.Porównujac moją wagę przy narodzinach 3300 i 56cm i mojego męża 50cm 2800 dzidzia nie powinna być duża.
U Mnie prenatalnych pierwszych brak różnic między badaniem A om- w obu przypadkach 28.01

No właśnie jak wygląda to cc? W którym tyg jest robione? Wcześniej się zgłaszam z ewentualnym skierowanie?
Miałam już 3 cesarki. Ja dostałam skierowanie na CC, dzwoniłam do szpitala i dostawałam termin na 14 dni przed planowanym terminem porodu (teraz mam inny szpital i mówią że tylko 7-10 dni wcześniej mnie wezwą). Też będę mieć cc

Ja to czekam i czekam aż mi synek zasadzi tego kopa i się nie doczekam. Dzisiaj 19tc i jestem już zniecierpliwiona 🤣
Ja 20 tydzień i tez czekam na jakieś znaki a chłop leń ! :D coś tam czuję ale nie wiem czy to głód czy mi się coś rozciąga :D Z usg i i z miesiączki mam 18.01 miałam jedne połówkowe a za 2 tygodnie jeszcze dokładniejsze więc zobaczymy może coś się zmieni :D. Dziewczyny wczoraj siostra mojego Brata mówi do mnie- Czy juz wybrałam sobie położną a ja nawet nie wiem o co w tym chodzi. Wybrałyście sobie?

Ja 20 tydzień i tez czekam na jakieś znaki a chłop leń ! :D coś tam czuję ale nie wiem czy to głód czy mi się coś rozciąga :D Z usg i i z miesiączki mam 18.01 miałam jedne połówkowe a za 2 tygodnie jeszcze dokładniejsze więc zobaczymy może coś się zmieni :D. Dziewczyny wczoraj siostra mojego Brata mówi do mnie- Czy juz wybrałam sobie położną a ja nawet nie wiem o co w tym chodzi. Wybrałyście sobie?
Ja pytałam o to moja gin to powiedziała że nic takiego nie muszę robić.

reklama
Do góry