Agnieszka2929
Fanka BB :)
Ja 29 w listopadzie gdyby nie trojaki miala bym 2 ciaza mi nie sluzyMusisz mieć dużo wsparcia pomocy a wszystko szczęśliwie się skończy . A ile masz lat ja 37 i 3 dzidzia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 29 w listopadzie gdyby nie trojaki miala bym 2 ciaza mi nie sluzyMusisz mieć dużo wsparcia pomocy a wszystko szczęśliwie się skończy . A ile masz lat ja 37 i 3 dzidzia.
Dla mnie ciąża to też nie jest cudowny okres chciałabym by czas szybciej leciał.Ja 29 w listopadzie gdyby nie trojaki miala bym 2 ciaza mi nie sluzy
Dla mnie juz chociaz październikDla mnie ciąża to też nie jest cudowny okres chciałabym by czas szybciej leciał.
Zazdroszcze morza ja w tym roku nie wyjade nigdzie.na katar to tylko nawilzanie.Hej Dziewczyny dopadło mnie przeziębionie chyba ten pobyt nad morzem źle mi wyszedł... Nie mam gorączki ale straszny katar... Co polecacie?
Wiem że ciężko pisać ale każda z nas coś przeszła. Kobiety są silne i musisz myśleć że dasz radę. Odganiaj od siebie zle myśli. Twoja sytuacja jest wyjątkowa i bardzo ciężka ale warto walczyć o każdy dzień.Ja jeszcze mialam taka sytuacje,ze przez wirus dostalam wypow w pracy,a potem sie dowiedzialam o ciąży i to jeszcze potrojnej na wypowiedzeniu byl stres,a przez dzwiganie plamienia i ciagle gadanie lekarza,ze moze poronie i ciagle jest gadka ze moze dwojka przezyje lub jedno..
Jest wiele wypowiedzi specjalistów w internecie na ten temat (mamaginekolog też o tym pisze). Podobno nie szkodzi.Jakie macie zdanie o częstym robieniu USG? Czy jest to szkodliwe? Będę miała USG w czwartek, a później w poniedziałek i zaczęłam się nad tym zastanawiać.