reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniówki 2021

Dzien dobry.czytam was od poczatku mojej ciazy mam termin na 13 styczen lecz taka niespodzianka będą trojaczki ;)
Wow! Gratulacje! [emoji16] A miałybyśmy termin w tym samym dniu [emoji6]
Teraz Ci nie zazdroszczę tych wszystkich dolegliwości, ale później.. Na pewno to będzie piękna, niesamowita przygoda [emoji8]

reklama
Ooo gratulacje. Mamy w rodzinie nieco dalszej trojaczki, akurat 3 dziewczynki w wieku mojej córy, miały być styczniowe, a są z listopada :) Na początku podobno było bardzo ciężko, teraz już super i dziewczyny są rozkoszne. Życzę powodzenia i duuużo zdrówka.
Ja sie byc moze dowiem na polowkowych ;)bo nie wiem co kupowac dla kogo narazie kupilam tylko niedrapki i tylko jedna mata 3 w 1 byla w sklepie .

reklama
Zalezy ktora rodzina;)maz juz sie przyzwyczaił sam jest z 5 braci i tez chcial miec 3-4dzieci.ale caly czas jest strach o ciaze i czy ja to wytrzymam tyle tych badan mi organizm tez jakos slabo daje rade.
Musisz mieć dużo wsparcia pomocy a wszystko szczęśliwie się skończy 😘. A ile masz lat ja 37 i 3 dzidzia.

Do góry