G
guest-1705313312
Gość
Co to za aplikacjaU mnie tak ale ponizej mnostwo fajnych rzeczy, nowosci, zywienie, dietetyka itpZobacz załącznik 1144039
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co to za aplikacjaU mnie tak ale ponizej mnostwo fajnych rzeczy, nowosci, zywienie, dietetyka itpZobacz załącznik 1144039
Tylko dlatego ją sciągnełam bo nie sprzedaje danych dalej.Właśnie sobie ja sciagnelam )
Ciaza +Co to za aplikacja
I to jest bardzo ważna informacjaTylko dlatego ją sciągnełam bo nie sprzedaje danych dalej.
Dla mnie ogromna!I to jest bardzo ważna informacja
Wytłumaczysz co to znaczy ze sprzedaje informacje dalej ? Gdzieś będzie do widoczne że ja zainstalowałam ?Tylko dlatego ją sciągnełam bo nie sprzedaje danych dalej.
Musisz poczytac regulamin i polityke, ale 90 % tych aplikacji sprzedaje dane do firm typu avent, chicco itp.Wytłumaczysz co to znaczy ze sprzedaje informacje dalej ? Gdzieś będzie do widoczne że ja zainstalowałam ?
Ja miałam przepisany niedawno z powodu nadwagi, która na późniejszym etapie ciąży może powodować nadciśnienie plus coś tam jeszcze Pani dr mówiła o lepszym ukrwieniu łożyska.Dziewczyny która bierze acard 150 badz 75 ?
Powiedzcie mi z jakiego powodu wam został przepisany