reklama
Niespodziewajka
Fanka BB :)
Będzie dobrze ❤hej, ja również trzymam kciuki za wszystkie wizyty ❤
ja od 6 rano chodzę po ścianach z nerwów. jeszcze 4h
JoannaMB
Klaudia normalne w pierwszym trymestrze ja najpierw -4kg ale już od ostatniej wizyty idę na plus teraz to już pewnie ze 2kg jak nie więcej jestem do przoduw ogóle czy Wy też dziewczyny chudniecie? ja mam na liczniku już -3kg, a nie wymiotuję. mdłości są co prawda, przez co mniej jem, ale żeby aż tak. zastanawiam się czy to jest normalne
Niespodziewajka
A ja znów na odwrót. Przytylam1 kg bo zaraz po powstaniu z łóżka musiałam coś zjeść... A teraz wróciłam do wagi początkowej. Nie wiem czy to normalne ale od 10 tygodnia mdlosci mi się nasilily.Klaudia normalne w pierwszym trymestrze ja najpierw -4kg ale już od ostatniej wizyty idę na plus teraz to już pewnie ze 2kg jak nie więcej jestem do przodu
Klaudiaxx
haha uff to się trochę uspokoiłam kurcze, ale na prawdę dziwne, bo brzuch rośnie a waga spadaKlaudia normalne w pierwszym trymestrze ja najpierw -4kg ale już od ostatniej wizyty idę na plus teraz to już pewnie ze 2kg jak nie więcej jestem do przodu
Lebiooda
Zaciekawiona BB
Chciałabym schudnąć . Niestety mdłości to miałam może z dwa razy, a poza tym czuję się zupełnie normalnie, ale do tej pory póki co jedynie 1 kg do przodu, wiec chyba nienajgorzej . Brzucha w sumie tez nie widzę, a jutro zaczynam 15 tydzień. Zakładam, ze dopiero się zacznie...w ogóle czy Wy też dziewczyny chudniecie? ja mam na liczniku już -3kg, a nie wymiotuję. mdłości są co prawda, przez co mniej jem, ale żeby aż tak. zastanawiam się czy to jest normalne
Klaudiaxx
no ja mam te mdłości głównie ze stresu tak mi się wydaje. więc od jutra już powinno być wszystko w normieA ja znów na odwrót. Przytylam1 kg bo zaraz po powstaniu z łóżka musiałam coś zjeść... A teraz wróciłam do wagi początkowej. Nie wiem czy to normalne ale od 10 tygodnia mdlosci mi się nasilily.
Klaudiaxx
ja brzuch mam już jakoś od zeszłego tygodnia taki bardziej widoczny, nie wygląda już jak ciąża spożywczaChciałabym schudnąć . Niestety mdłości to miałam może z dwa razy, a poza tym czuję się zupełnie normalnie, ale do tej pory póki co jedynie 1 kg do przodu, wiec chyba nienajgorzej . Brzucha w sumie tez nie widzę, a jutro zaczynam 15 tydzień. Zakładam, ze dopiero się zacznie...
reklama
inkaby
Szczerze powiedziawszy to moja 3 ciaza a mąż był ze mną raz na USG w pierwszej ciazy. Zawsze pracuje albo zajmuje się dzieckiem, które jest w domu. Nie to, ze się nie przejmuje czy też olewam fajnie by było gdyby mógł pójść ale nie jest to dla mnie jakas tragedia, ze nie pójdzie no życie musimy sobie radzić sami i nie mamy możliwości