reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Ja nawet nie wiem czy mam chodzące czy leżące 🙄 A lekarz Ci mówił jakie wystawia czy sama dopytałaś ? Przy następnym dopytam bo pójdę do apteki i się będę stresować 🙄
Sam mi powiedzial ;) tyle ze chodzace tzn po domu tylko i ewentualnie do apteki czy lekarza ;)

Sam mi powiedzial ;) tyle ze chodzace tzn po domu tylko i ewentualnie do apteki czy lekarza ;)
To ja myślałam, że chodzące to jest, że chodzisz gdzie chcesz tylko nie wolno Ci pracować, a leżące to w domu siedzieć tylko do lekarza, apteki i na badania można wyjść 😂
To ja chyba mam takie samo 😉

To u mnie chyba później,

Nie żałuj sobie, pamiętam jak w pierwszej ciąży z wielkim brzuchem byłam w McDonald's. Smakowało jak nigdy 😁 a koło 7 miesiąca miałam taką wizytę w centrum han

Od porodu mam co 26 dni, jak w zegarku. Wtedy coś mi się zrobilo, miałam okres wywoływany luteina, nie wiem... mam endometrioze na jajniku, może to miało wpływ. Przed ciążą pierwszą miałam cykle nawet 33 dni, a wtedy to była dziwna sytuacja i lekarz podawał termin z usg.
Ciekawe.. :) grunt ze sie udalo ;)

Pięknie ❤ gratuluję usłyszenia serduszka ☺ a zdjęcie dostałaś? 😉

Nic się nie przejmuj, ja też nie mam za specjalnie żadnych objawów. A w 4 tyg nic nie widać na usg 🤗

O której macie te wizyty we wtorek? Też mam we wtorek 😁

Dzień dobry dziewczyny! 🤰❤ ja mam wizytę we wtorek na 13:45. Tak bardzo się boję.. Nie mam praktycznie żadnych objawów, nie licząc zaparć, lekkiego zmęczenia i tkliwości piersi ale tylko przy dotyku lub podczas snu. Sama nie wiem czy to przez ciążę czy raczej efekt ultrogestanu (progesteron) który bbiorę.Tak czy tak nie wiem gdzie wyląduje wcześniej czy na porodowce czy w psychiatryku. Też często bywacie zmartwione i wsluchujecie się w w swoje organizmy? Ja chyba jestem też przewrażliwiona po startach... tak czy inaczej kochana! Piątek i weekend ! Oby pogoda dopisała i zrobiło się trochę przyjemniej ❤❤❤

reklama
Dzień dobry dziewczyny! 🤰❤ ja mam wizytę we wtorek na 13:45. Tak bardzo się boję.. Nie mam praktycznie żadnych objawów, nie licząc zaparć, lekkiego zmęczenia i tkliwości piersi ale tylko przy dotyku lub podczas snu. Sama nie wiem czy to przez ciążę czy raczej efekt ultrogestanu (progesteron) który bbiorę.Tak czy tak nie wiem gdzie wyląduje wcześniej czy na porodowce czy w psychiatryku. Też często bywacie zmartwione i wsluchujecie się w w swoje organizmy? Ja chyba jestem też przewrażliwiona po startach... tak czy inaczej kochana! Piątek i weekend ! Oby pogoda dopisała i zrobiło się trochę przyjemniej ❤❤❤
Ja juz sie nie wsluchuje bo zwariowalabym ,a stres nie jest dobry ;)

Do góry