Angelika22
Fanka BB :)
Hennę można a ja dziś chce zafarbować włosy i dalej nie zapytałam lekarza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez można te farby już nie są takie straszne jak kiedyś Na pewno farbowanie poprawi samopoczucie a to już duży plusHennę można a ja dziś chce zafarbować włosy i dalej nie zapytałam lekarza
Dlaczego to moja miłośćdziewczyny z tego co wiem nie wolno jeść oscypków.
słyszałam że nie powinno się, bo można sobie narobić plam ciążowych czy jakoś tak.Sluchajcie dziewczyny czy wy się opalacie ? Jakie macie zdanie na ten temat ?
Dokładnie też mam taki plan ale mam obawy co do wystawiania brzuszka na slońce. Czytałam że niby można ale nie wiem. Szukam jednoczęściowego stroju ale nie moge zalezc nic niekawego.Tak wlansie się smażę na balkonie korzystam ale z umiarem
Ja też i już nawet jestem opalona brzuszka nie opalamJa w sukience, mam odkryte ramiona i nogi więcej mi nie potrzeba
Podobno można, ja już w ciąży 2 razy robiłam hennę . Z farbowaniem włosów wstrzymam się do II trymestru.A robiłaś hennę? Mam wizytę w przyszłym tygodniu i nie wiem czy hennę można czy nie ;/