A do lekarza chodzicie w masce? ściagacie podczas wizyty? jak to w ogóle teraz wygląda?Ja niestety nie mogłam wejść z partnerem i cały czas czekam aż w końcu będzie to możliwe
reklama
Karoola2021
Fanka BB :)
Weszłam w masce, pani doktor również w niej była. W ogóle nie ściągałam jej
Karoola2021
Rękawiczek nie miałam
Angelika22
Ja dostałam SMS żebym miała maseczkę jutro
Karoola2021
O której masz jutro wizytę? Ja o 19 To będzie już moja druga. Ostatnio było widać tylko malutki pęcherzyk ze względu na wczesną ciąże
Ada0701
Hej Malwa , z tym terminem to juz sama nie wiem OM byla 2 kwietnia termin wychodzi na 9 lub 7 stycznia, ale dzisiaj na usg bylo widac tylko pecherzyk i woreczek żółtkowy a powinno juz byc widac zarodek wiec moze ciaza mlodsza niz myślę, moja beta z 11 maja to 950, mnie od 10 dni boli macica skurcze nawet silniejsze bylam na pogotowiu u lekarza tez narazie wszystko, podobno "czasami" tak boli a mieszkam w uk wiec tu oni niz nie robia gdy ciaza jest zagrożona do 12 tyg, a Ty na kiedy termin masz orientacyjnie? Masz tylko synka?Ada ja tez mam 32 lata i syna 14 letniego na kiedy masz termin?
U mnie beta dzis 259, wiec juz czuje sie bezpieczniej chociaż ciazowe dolegliwości sie zaczynają i okrutnie mnie boli kręgosłup piersiowy..
Ja mam na 21 stycznia. Mam syna 14 lat i córkę 11. A Ty?Hej Malwa , z tym terminem to juz sama nie wiem OM byla 2 kwietnia termin wychodzi na 9 lub 7 stycznia, ale dzisiaj na usg bylo widac tylko pecherzyk i woreczek żółtkowy a powinno juz byc widac zarodek wiec moze ciaza mlodsza niz myślę, moja beta z 11 maja to 950, mnie od 10 dni boli macica skurcze nawet silniejsze bylam na pogotowiu u lekarza tez narazie wszystko, podobno "czasami" tak boli a mieszkam w uk wiec tu oni niz nie robia gdy ciaza jest zagrożona do 12 tyg, a Ty na kiedy termin masz orientacyjnie? Masz tylko synka?
Dziewczyny właśnie się umówiłam na I wizytę na 26 maja jestem mega podekscytowana!
I od razu pytania do bardziej doświadczonych:
w co sie ubieracie na wizyte w sensie spodnie czy sukienka? Chodzi mi o wygode badania
i drugie pytanie czy któraś była na pierwszej wizycie z partnerem?
Ja chodzę sama, bo teraz mój chłop i tak by nic nie zobaczył na monitorze hehe Jak będzie już spore dziecko to go zabiore
Na wizycie jestem przeważnie w spodniach
A do lekarza chodzicie w masce? ściagacie podczas wizyty? jak to w ogóle teraz wygląda?
u mnie trzeba mieć maskę i rękawiczki
reklama
Ada0701
Super tylko syna mam ale to jeszcze z pierwszym chlopakiem, z mężem to bedzie nasze pierwsze dziecko , bez problemu zaszlas? Ja mam bardzo niskie amhJa mam na 21 stycznia. Mam syna 14 lat i córkę 11. A Ty?