reklama
Angelika22
Fanka BB :)
Ja dziś preferuje cieply świeży chleb z serekiem z cebulka i smietana , cos cudownego
Ann91
To nawet nie wiedziałam internet mówi ze maja nowa siedzibę na ul. Jakubowskiego wiec internet kłamieAkurat ginekologia została na Kopernika w starym szpitalu.
Rosefingered
A mogę spytać, czy wiesz, z czego wynika u Ciebie odklejanie ?Ja planowalam.pracowac do konca 6 miesiaca ale ze wzgledu na odklejanie kosmowki i koniecznosc lezenia pojde juz w polowie sierpnia
justa_w
Tak myślałam jeśli robisz pappa, to gdzie?Z Warszawy
Na forum widać, że znaczna większość robi, nawet jeśli nie ma wskazań... chyba nieliczne z nas nie będą robić...Dziewczyny a warto robić test Pappa? Zapisałam się wstępnie na prenatalne i właśnie test pappa ale teraz się zastanawiam czy to potrzebne ? Jakie macie odczucia ?
Niestety też mam największy problem z obiadami- śniadania i kolacje wchodzą lepiej. Jem np pierogi, mięso niesmażone, makarony...Pytanie do dziewczyn z mdłościami, powiedzcie proszę co Wy jecie ? Szczególnie na obiad ? Ja od miesiąca tylko te kanapki z miodem i wciskam na sile zupy, ale bez smaku. Może macie jakieś dania, które mogłabym wcisnąć, a maja chociaż znamiona zdrowego żywienia. Owoce jem, tu nie ma problemu, ale cała reszta .
Ciekawe ile całość... ja chciałam zrobić w Multimedzie, to tam komplet 630 pln. Pewnie w Medicover wyszłoby tyle samo.Ja mam w pakiecie pracowniczym za darmo ale cena samej pappy bez usg to 360zl
Z
zmiana8.2
Gość
W dwoch roznychOglądałam wydarzenia na TVN a potem wiadomości na TVP i chyba żyjemy w innej Polsce
90 procent dziennika poswiecone pokazywaniem dwoch prezydentow )))
kartkao
hahaha ja bym się bała włączyć Muszę zobaczyć. Szkoda, że innych kandydatów nie biorą wcale pod uwagę w zasadzie.Oglądałam wydarzenia na TVN a potem wiadomości na TVP i chyba żyjemy w innej Polsce
reklama
Monka95
Aktywna w BB
Sondaże robia swoje szkoda bo mógłby ktoś nowy zaistniećhahaha ja bym się bała włączyć Muszę zobaczyć. Szkoda, że innych kandydatów nie biorą wcale pod uwagę w zasadzie.