reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Tak myślałam :) jeśli robisz pappa, to gdzie?
Dziewczyny a warto robić test Pappa? Zapisałam się wstępnie na prenatalne i właśnie test pappa ale teraz się zastanawiam czy to potrzebne ? Jakie macie odczucia ?
Na forum widać, że znaczna większość robi, nawet jeśli nie ma wskazań... chyba nieliczne z nas nie będą robić...
Pytanie do dziewczyn z mdłościami, powiedzcie proszę co Wy jecie ? Szczególnie na obiad ? Ja od miesiąca tylko te kanapki z miodem i wciskam na sile zupy, ale bez smaku. Może macie jakieś dania, które mogłabym wcisnąć, a maja chociaż znamiona zdrowego żywienia. Owoce jem, tu nie ma problemu, ale cała reszta 🤢.
Niestety też mam największy problem z obiadami- śniadania i kolacje wchodzą lepiej. Jem np pierogi, mięso niesmażone, makarony...
Ja mam w pakiecie pracowniczym za darmo ale cena samej pappy bez usg to 360zl
Ciekawe ile całość... ja chciałam zrobić w Multimedzie, to tam komplet 630 pln. Pewnie w Medicover wyszłoby tyle samo.

reklama
Do góry