marmolada90
Fanka BB :)
JaCzy jest ktos z Wroclawia i okolic?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
JaCzy jest ktos z Wroclawia i okolic?
U moich rodziców też maleńki słodziak się pojawił, tylko cały rudy. Cudny jestU moich rodziców jest taki koszyk toksoplazmozy <3 Jak pojadę to pewnie się nie powstrzymam
Ciezka decyzja. Ja mam 28 lat, u mnie wiek nie przesadzi ale u Ciebie juz moze sporo zawyzyc. Ja bym ryzykowala nawet amnio dla swietego spokoju. Ale ja jestem niecierpliwy panikarz i w dodatku czytam za duzo internetuWłaśnie boję się sytuacji że usg będzie ok a pappa słabo z uwagi na wiek i co ryzykować amnio? Wiem że jest też ten test za 2 tys ale on niej jest taki pewny jak amnio..
Właśnie boję się sytuacji że usg będzie ok a pappa słabo z uwagi na wiek i co ryzykować amnio? Wiem że jest też ten test za 2 tys ale on niej jest taki pewny jak amnio..
Witaj. U mnie także 4 ciążaKurde 4 Wróciłam w kwietniu do pracy, także kosmos. Czekam na Usg i kolejną wizytę celem określenia terminów. Mam córcię z 11.2007,drugą z 09.2009 i syna z 04.2018. Także witam.
Napisałam co mi powiedział jak mu dałam z zeszłego roku,w necie też przeczytałam że niestety ale nie daje w porównaniu do toksoplazmozy.Wydaje mi się że daje bo inaczej bez sensu byłoby badanie przeciwciał a miałam to zlecane przez 3 różnych ginekologów w każdej ciąży
Dlatego zastanawiam się czy robić ten pappa skoro w dużej mierze to statystyka a samo usg daje ok 80% przynajmniej wg mamy ginekologCiezka decyzja. Ja mam 28 lat, u mnie wiek nie przesadzi ale u Ciebie juz moze sporo zawyzyc. Ja bym ryzykowala nawet amnio dla swietego spokoju. Ale ja jestem niecierpliwy panikarz i w dodatku czytam za duzo internetu
Nie wolno mleka niepasteryzowanego a ostatnio się dowiedziałam że sery pleśniowe mają już pasteryzowane w sobie.Dziewczyny jak myślicie czy można jeść sery typu feta w ciąży? Wiem że tych pleśniowych nie można ale zastanawiam się nad fetta i mozzarella...
Jakie słodziaki, brałabym cały koszyk
U moich rodziców też maleńki słodziak się pojawił, tylko cały rudy. Cudny jest