reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

WSZYSTKIM MAMUSIOM ZYCZYMY 100LAT POGODY DUCHA.POCIECHY Z DZIECI I MĘŻÓW,ZDROWIA I CAŁEGO MNOSTWA CIERPLLIWOŚCI.
talia i edyta-zycze szybkiego powrotu do zdrowia i bezblesnego zabkowania oraz aby apetyt powrocił jak cos pokrecilam to przepraszam bo głowa mnie boli:baffled:
co do urlopu to my jedziemy od17-22lipca do władysławowa pod camping na pole namiotowe nad samym brzegiem morza tez jestem ciekawa jak to bedzie...:cool2:

reklama
Wszystkiego Najlepszego MAMUŚKI
Lepiej póżno niż wcale :D

My a propo wyjazdu w czerwcu to tylko czekamy na pomyslne prognozy i pakujemy bąbla i szust na ogromniasta piaskownicę.

asieńka pl to gdzie dokladniej ta piaskownica???bo my do władysławowa,to ry nie rezerwujecie noclegu szybciej????my juz rezerwowalismy i juz zaliczke wplacic musielismy; widze ze my sasiadki prawie jestesmy....

czy wasze skarby tez tak duzo pija moja natala 2 butle mleka i 4do 5butli herbatki dodam ze butle 260ml maja,a pieluchy przesiakaja dada i happy 3d nie daja rady tylko pampersy wytrzymuja,a jak u was???

Anusia - Witam witaj!:-)W niedziele byłam w Bydzi, a dokładnie w Myślecinku. Bardzo lubię tam jeżdzić.:-)
My jak jeszcze synka nie mieliśmy nie rezerwowaliśmy nigdy noclegu, jechaliśmy w ciemno i zawsze coś znależliśmy.
W zeszłym roku jak pojechaliśmy do Łeby pokój rezerwowaliśmy wieczorem przed wyjazdem.
Ksawik był już ze Władku , jak był jeszcze w brzucholu mamusi swojej!:-)

Hejka

Mój K też sporo pije 3 x mleko 2x po 150, 1x 240, i w ciągu dnia ok 4 małych butelek pićka, ale pampersy dada wytrzymują, są super i jestem zadowolona że zmieniłam, raz że są chłonne,nie podrażniają dupci a raz cena:) odpowiednia.

Piszecie o Władysławowie, byliśmy dwa razy u tej samej babki, wynajmuje pokoje w domu swoim, bardzo fajnie czyściutko, blisko do morza, spacerkiem przez port.

W tym roku chcemy do Stegny bo bliżej mamy.

Miłego dnia

Mój Bartek je 3 razy mleko 2x150 i raz 210 około bo czasem trochę więcej a czasem mniej:-) a co do picia to też potrafi sporo 500ml to napewno a jak byly te cieplejsze dni to jeszcze więcej;-)
My też używamy pieluszki dada i też jestem zadowolona.;-):-)
a propo biedronki to tu macie oferte bierzącą i niby majać być te pieluchy w wiekszych paczkach ale jak narazie u mnie ich nie było
Nasze dzieci

Anusia - we Władku byłam 3 razy w życiu i mi się podobało. Zawsze co roku jezdze w inne miejsce. Tak dla odmiany, a przy okazji zwiedzam pobliskie miejscowości. Teraz jak mały urodził się ograniczam się tylko do jednej. Poleć mi Kochana jakieś fajne place zabaw w Bydzi takie idealne dla naszych styczniowych bobasów!

Ja również jestem b. zadowolona z biedronkowych dada, a propo dużych paczek to były i szybko zostały sprzedane. Ja niestety nie załapałam się. :/.

Synuś wypija jakieś 2 razy po 210 mleczka i duzo duzo herbatek,soczków oraz wody mineralnej.

Ostatnia edycja:
Witam :)

my też na Dada i się nie załapaliśmy na promocję same małe rozmiary zostały w tej cenie no ale mleczko udało się kupić też dość tanio wychodzi z tą kaszką

co do dnia mamy to ja dostałam nawet laurkę narysowaną przez Dominika jedynie co to była po mega przejściach bo wygnieciona na maksa no ale i tak to super prezent :)

a co do ząbków u nas noce nadal koszmarne !!! jedna dwójka wychodzi wychodzi i nadal nie wyszła do końca zdążyły się przebić trójki :/ a noce lepiej nie mówić jakie krzyki :/

reklama
tak was czytam i w szoku ja być ... Boo pije mleko raz dziennie ... ogólnie to nie przepada - woli jogurty, kefirki, serki ..ale na mleko ma dłuuugie zęby ..wiec jak piszecie o 3 razy dziennie to mi kopara do ziemi opada ...

Borys je jak stary chłop w zasadzie ;-) jedynie piwem nie popija a wodą póki co - płynów mamy ok litra dziennie ( soki z sokowirówki i woda )

Do góry