reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Hej kobitki :-)
moja julka pije 2 razy dziennie mleczko po 260ml i duuzo picia- woda smakowa albo cherbatak. Nareszcie pokazały sie 3 górne:tak: i córcia juz lepiej sie czuje, dziekuje wam dziewczyny za troske. Ja tez tych dada nie dostałam a chciałam sprubowac czy sie poprawiły jak piszecie, obleciałam najblizsze biedronki i babki które tam pracują mówiły ze te wieksze rozmiary mają dopiero byc, bo najpierw dostali te małe i promocja trwa do 7 chyba czerwca, wiec od dzis mają byc nastepne dostawy- tak mi mówiły i to nie w jednej biedronce.

reklama
Rox u mnie to samo, raz dziennie max, a czasami to w ogóle nie chce jak upał na podwórku, ale za to tak jak Boo je dużo przetworów mlecznych, do tego woda i 100 ml bobo fruta do popicia po obiadku.

Ja na Dadę też się nie załapałam, i dobrze bo w realu jest fajna promocja na pampersy 2pak za 89zł.

Dada są fajnie ale nie ma to jak oryginał.

cześć dziewczyny
mam pytanko jak wasze maluchy sobie radzą z piciem?bo u nas nadal jest problem z zakrztuszaniem.mały pije często przez słomke kupuje mu taki napój
Tymbark - Produkty
i ta słomka ma kilka mniejszych otworków,Bartek raz pięknie pije a innym razem się zakrztusza mamy też kubek ze słomka i jest to samo.U nas niekapek niestety nie wchodzi już wogóle w grę bo Bartek nie chce przez niego pić.Ze szklanki też się oblewa i zakrztusza czasem daje mu jeszcze z butelki ze smokiem żeby się dobrze napł zwłaszcza w te upały ale chce przestać wogóle to już robić.
jak jest u was?dzieciaczki też się zakrztuszaja?

Aguśka Julka też czasami się krztusi, kupuję jej Kubisia play, zawartość wylewam do zlewu ( jest tak chemiczny że sama nie dam rady go pić) nalewam wody do butelki i Mała sama pięknie piję.
Soczek lub mleczko pijemy z kubeczka i też czasami zdarzają się "wpadki".

Witam :)

u mnie D też pije soczki ze słomki i też się często krztusi ja ostatnio mu słomkę lekko skręcam wtedy aż tak mocno nie leci jak pociągnie, wody z dziubkiem też pije i też są wpadki z oblaniem się choć przyznam że mniej się krztusi niż przy słomce

reklama
Tymek pije z niekapka lub z takiej butelki, jak pisała Kamaa, z tym, że ja kupuję wodę a nie soczki. Tymcio uwielbia takie butelki, nawet bardziej niż niekapka:-) Przez słomkę też pił kilka razy. Z kubeczka na razie sam nie pije, choć czasem ja mu podaję i wtedy bez większych problemów. Krztusi się też czasem przy piciu i polewa , ale uważam, że to naturalna droga do nauczenia się picia na różne sposoby:tak:

Do góry