reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

asieńka my w sandałkach dreptamy od połowy kwietnia ;-)

dziewczyny zachęcam Was, żebyście zerknęły tutaj Zabawy w wodzie (wątek sponsorowany)

i opowiedzcie o tym jak się bawicie z waszymi maleństwami w kąpieli

Autorki najlepszych tekstów mogą dostać niespodzianki od JB ;-)

reklama
Hej!
U nas szaleństwa na dworze dziś jeszcze nie było Gabi leży i niby zasypia ale cały czas jakieś przyśpiewki odchodzą;-)
Ząbkowanie u nas to strasznie wolno idzie. Już prawie widać tę jedynkę a nie chce się przebić, z jedzeniem to ostatnio tak jak pisałam na wątku "żywieniowym".
średnio też z mówieniem bardziej powtarzanie niż samodzielne dobieranie słów.

my juz mamy prawie komplecik zebow,cały czas szło bezproblemowo a teraz natalci idą 4 zęby na raz i to kły dolne i gorne i dołlączyła do nich infekcja z temperaturą i kaszlem i katarem oraz BRAK APETYTU!!!!
Dziewczyny czy wasze pociechy tez nie chca jesc????ja musze natale zająć zabawą ciekawą jakąś i wtedy zje ale bez odwrocenia uwagi nie da rady jej nakarmic,mysle ze to przez te zęby...a wy jakie maccie zdanie???

Anusia - u nas z apetytet tez ciezka sprawa, jak zje kilka łyzeczek to jestem szcześliwa! :)
My ostatnie dni spedzilismy w domciu, bylo nieciekawie więc bałam się, ze Ksawik złapie jakoś infekcyje.
Dziś wybralismy się tylko do ogródka. Ja z mężolem pielilam warzywniak i krzaczory, a babcia z małym siedzieli w piaskownicy.

Planujemy w tym roku na wakacje pojechac w ok. Dabek. Czy któraś z Was moze tam była. Moze macie jakoś sprawdzona kwaterke prywatną?:-)

Aniusia u nas jak szły 4 to też wszystkie naraz mały dorwał do tego trzydniówke miał czerwone spuchnięte dziąsła ale jakoś dał rade no i oczywiście mniej wtedy jadł.teraz wybiła nam sie 3 górna i też nie ciekawie było ale ma apetyt to chyba też zależy od malucha jak sobie z tym bólem radzi.jak zauważyłam to przy 4 było najgorsze przebicie ale i także wyrastanie zębolka bo one są szerokie i to mojego Bartka też bolało
trzymam kciuki za szybkie i mało bolesnme ząbkowanie a do tego apetytu;-)
Asienka niestety ja nie pomoge

agusia asienkadzieki za odpowiedz,teraz tak skojarzyłam ze w podobnym etaoie rozwoju moj starszy syn tez te4-ki dramatycznie przechodzil...
zycze wam wszystkim zdrówka i apetytu
moje szkraby juz po wirusóweczce i pozarazały mnie i mojego M....pozdrowionka ślemy

my juz mamy prawie komplecik zebow,cały czas szło bezproblemowo a teraz natalci idą 4 zęby na raz i to kły dolne i gorne i dołlączyła do nich infekcja z temperaturą i kaszlem i katarem oraz BRAK APETYTU!!!!
Dziewczyny czy wasze pociechy tez nie chca jesc????ja musze natale zająć zabawą ciekawą jakąś i wtedy zje ale bez odwrocenia uwagi nie da rady jej nakarmic,mysle ze to przez te zęby...a wy jakie maccie zdanie???
My dziś zaliczyłysmy aptekę po Camilię, gabi tylko jeczy, kwęczy i płace na zmianę:no: Jeść nie ma ochoty ani mleka ani nic innego:no:Wszystkiego po kilka łyzeczek uda mi się wciasnąć i tak od poczatku tygodnia, marze już o tej jedynce żeby ja ujżeć i żeby dziecko zaczęło mi normalnie jeść

Hejka
asienkaPl też nie pomogę sama szukam fajnego miejsca ale w Stegnie bo mamy najbliżej w tamtym roku byliśmy we Władysławowie fajnie było, dwa razy u tej samej babki, ale za daleko.

talia oby te zębole jak najszybciej wyszły,u nas jest 6 i narazie cisza...

pogoda super już od 10 na dworku z małym byłam a o 12.30 jak chciałam iść do domu to ryk niesamowity i dada,dada, ale zaraz zasnął jak tylko go umyłam i przebrałam.
dziś szalał w piaskownicy i oczywiście musiał spróbować jak smakuje piasek:) sypie nim we wszystkie strony, ale i tak najfajniejsze miejsce do zabawy to garaż i samochody.

Miłego dnia dziewczyny;)

reklama
Witam :)

u nas czwórki wyszły jako tako dość szybko może dlatego nie było problemów no oprócz jednej niby szła równo a wyszła tylko połowa do tego dołączyły trójki chyba tylko dolne bo za chiny nie chce pokazać góry ale tu już jest gorzej w nocy krzyki i nic go nie może uspokoić :/

no i u nas tragedia z gryzieniem ja już nie wiem co mam zrobić by nie gryzł może to wychodzenie zębów jeszcze to nasiliło sama nie wiem :/

Do góry