reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

WSZYSTKIM MAMUSIOM ZYCZYMY 100LAT POGODY DUCHA.POCIECHY Z DZIECI I MĘŻÓW,ZDROWIA I CAŁEGO MNOSTWA CIERPLLIWOŚCI.
talia i edyta-zycze szybkiego powrotu do zdrowia i bezblesnego zabkowania oraz aby apetyt powrocił jak cos pokrecilam to przepraszam bo głowa mnie boli:baffled:
co do urlopu to my jedziemy od17-22lipca do władysławowa pod camping na pole namiotowe nad samym brzegiem morza tez jestem ciekawa jak to bedzie...:cool2:

reklama
Wszystkiego Najlepszego MAMUŚKI
Lepiej póżno niż wcale :D

My a propo wyjazdu w czerwcu to tylko czekamy na pomyslne prognozy i pakujemy bąbla i szust na ogromniasta piaskownicę.

asieńka pl to gdzie dokladniej ta piaskownica???bo my do władysławowa,to ry nie rezerwujecie noclegu szybciej????my juz rezerwowalismy i juz zaliczke wplacic musielismy; widze ze my sasiadki prawie jestesmy....

czy wasze skarby tez tak duzo pija moja natala 2 butle mleka i 4do 5butli herbatki dodam ze butle 260ml maja,a pieluchy przesiakaja dada i happy 3d nie daja rady tylko pampersy wytrzymuja,a jak u was???

Anusia - Witam witaj!:-)W niedziele byłam w Bydzi, a dokładnie w Myślecinku. Bardzo lubię tam jeżdzić.:-)
My jak jeszcze synka nie mieliśmy nie rezerwowaliśmy nigdy noclegu, jechaliśmy w ciemno i zawsze coś znależliśmy.
W zeszłym roku jak pojechaliśmy do Łeby pokój rezerwowaliśmy wieczorem przed wyjazdem.
Ksawik był już ze Władku , jak był jeszcze w brzucholu mamusi swojej!:-)

Hejka

Mój K też sporo pije 3 x mleko 2x po 150, 1x 240, i w ciągu dnia ok 4 małych butelek pićka, ale pampersy dada wytrzymują, są super i jestem zadowolona że zmieniłam, raz że są chłonne,nie podrażniają dupci a raz cena:) odpowiednia.

Piszecie o Władysławowie, byliśmy dwa razy u tej samej babki, wynajmuje pokoje w domu swoim, bardzo fajnie czyściutko, blisko do morza, spacerkiem przez port.

W tym roku chcemy do Stegny bo bliżej mamy.

Miłego dnia

Mój Bartek je 3 razy mleko 2x150 i raz 210 około bo czasem trochę więcej a czasem mniej:-) a co do picia to też potrafi sporo 500ml to napewno a jak byly te cieplejsze dni to jeszcze więcej;-)
My też używamy pieluszki dada i też jestem zadowolona.;-):-)
a propo biedronki to tu macie oferte bierzącą i niby majać być te pieluchy w wiekszych paczkach ale jak narazie u mnie ich nie było
Nasze dzieci

Anusia - we Władku byłam 3 razy w życiu i mi się podobało. Zawsze co roku jezdze w inne miejsce. Tak dla odmiany, a przy okazji zwiedzam pobliskie miejscowości. Teraz jak mały urodził się ograniczam się tylko do jednej. Poleć mi Kochana jakieś fajne place zabaw w Bydzi takie idealne dla naszych styczniowych bobasów!

Ja również jestem b. zadowolona z biedronkowych dada, a propo dużych paczek to były i szybko zostały sprzedane. Ja niestety nie załapałam się. :/.

Synuś wypija jakieś 2 razy po 210 mleczka i duzo duzo herbatek,soczków oraz wody mineralnej.

Ostatnia edycja:
Witam :)

my też na Dada i się nie załapaliśmy na promocję same małe rozmiary zostały w tej cenie no ale mleczko udało się kupić też dość tanio wychodzi z tą kaszką

co do dnia mamy to ja dostałam nawet laurkę narysowaną przez Dominika jedynie co to była po mega przejściach bo wygnieciona na maksa no ale i tak to super prezent :)

a co do ząbków u nas noce nadal koszmarne !!! jedna dwójka wychodzi wychodzi i nadal nie wyszła do końca zdążyły się przebić trójki :/ a noce lepiej nie mówić jakie krzyki :/

reklama
tak was czytam i w szoku ja być ... Boo pije mleko raz dziennie ... ogólnie to nie przepada - woli jogurty, kefirki, serki ..ale na mleko ma dłuuugie zęby ..wiec jak piszecie o 3 razy dziennie to mi kopara do ziemi opada ...

Borys je jak stary chłop w zasadzie ;-) jedynie piwem nie popija a wodą póki co - płynów mamy ok litra dziennie ( soki z sokowirówki i woda )

Do góry