reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
justyś rzeczywiscie straaasznie cicho:0

Ja tez nie moge doczekać się wiosny

A ja zaraz zmykam wstawić zęba, strasznie się posypały po ciązy , zreszta zawsze miałam problemy z zębami:eek:

Nocki ostatnio u nas z 2 pobudkami. A dzisiaj pospała nawet do 8 :szok:To i ja się wyspałam hehe

Dzieńdoberek !
Mały drzemkę sobie ucina,Z znów na zakupy wysłałam bo ja kaleka przecież jestem :-D.
Dzis mam w planie zupkę szczawiową zrobić a przez resztę dnia będę do dyspozycji mojego szkraba...ło matko znowu będzie się działo...!Urwis jeden wie że matka inwalidka chodzić dobrze nie może,a ten broi i rozrabia a ja muszę za nim latać:-D

Tak,tak ja też tęsknie za wiosną to jest moja ulubiona pora roku,ale wiecie co boję się że jak się zrobi ciepło to na bb już w ogóle pustki będą :-(bo pewnie będziemy całymi dniami wędrować z naszymi maluchami po parkach,placach zabaw itp.
I wpadłam na pomysł że mogłybyśmy obiecać sobie że zawsze wieczorkiem chociaż będziemy wpadać na bb i relację zdawać z całego dnia,co Wy na to?:-)

Malwina super że nocki u Was lepsze,widzisz dziecko Ci się nawróciło.:-D

justys85 dobry pomysł jestem za:-)
a u nas za to nocka taka sobie bo nie wiem co się stało Bartkowi że wstał o 1 i nie chciał spać coś marudził popłakiwał potem się śmiał u nas w łóżku jak wylądował to tatusia zaczepiał.Aż wkońcu po wielkich trudach o 2.30 zasnął.
Wiosno przybywaj...

helołłłł:)

K dziś w nocy popłakiwał a rano się okazało że zębol wyszedł. Skubaniec się przestawił z pobudkami wstawał o 8 teraz o7 buuuuu ale do 8 daje się przetrzymać w łóżku.

justyś racja jak tylko ciepełko się zrobi to pustki nastaną ale wieczory są nasze:)

Ja też chcę wiosne a widziałście ten plakat w tv "zimo wypier..." troszkę przesadziła kobitka.

Miłego

Hello!
Justys będzie zdawac relację kiedy się da:tak:
Moja Gabi położona do łożeczka i chyba zaśnie bo przecież od 7.30 na nogach.
Dziś moje dziecko mnie bardzo zaskoczyło bo zjadła miskę zupki i jeszcze dokładkę, zero marudzenia:szok::szok::szok: Chyba dawno tak nie miała apetytu na pomidorową:-D
Nas odwiedził przejazdem teść M zwolni się z pracy i zaraz przybędzie więc ja zabieram się za obiad:tak:

Witam i ja, dziewczyny czy spotkałyście sie z takim objawem?
Mianowicie odstawiłam małą od cycka i daję jej Junior waniliowe ( wcześniej tylko dokarmiałam sporadycznie NANem lub Bebilonem) i od jakiegoś czasu nie dość że młoda załatwia sie na rzadko i zielono to w kupie są jakby fusy kawy, duzo i normalnie całapupka obklejona aż ciężko wytrzeć?:szok:
P.S Sorry za aż tak dokładny opis w porze obiadowej:eek::-D

reklama
Witam i ja, dziewczyny czy spotkałyście sie z takim objawem?
Mianowicie odstawiłam małą od cycka i daję jej Junior waniliowe ( wcześniej tylko dokarmiałam sporadycznie NANem lub Bebilonem) i od jakiegoś czasu nie dość że młoda załatwia sie na rzadko i zielono to w kupie są jakby fusy kawy, duzo i normalnie całapupka obklejona aż ciężko wytrzeć?:szok:
P.S Sorry za aż tak dokładny opis w porze obiadowej:eek::-D

Po pierwsze jak sama piszesz odstawiłaś od piersi i dajesz mleko którego wcześniej nie dawałaś

Po drugie nie wiem jaki jest skład tego mleka ale szczerze wątpię by była to wanilia naturalna - najprawdopodobniej to jakiś ekstrat

Po trzecie - mleko z dodatkiem (tu wanilia) może uczulać (w wątku o kupach już o tym któraś wspomniała)

Na razie bym odstawiła mleko z wanilią i dawała normalne i po kilku dniach kiedy organizm pozbędzie się wanilii zobaczyć co i jak z kupami

Do góry