reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
justyś rzeczywiscie straaasznie cicho:0

Ja tez nie moge doczekać się wiosny

A ja zaraz zmykam wstawić zęba, strasznie się posypały po ciązy , zreszta zawsze miałam problemy z zębami:eek:

Nocki ostatnio u nas z 2 pobudkami. A dzisiaj pospała nawet do 8 :szok:To i ja się wyspałam hehe

Dzieńdoberek !
Mały drzemkę sobie ucina,Z znów na zakupy wysłałam bo ja kaleka przecież jestem :-D.
Dzis mam w planie zupkę szczawiową zrobić a przez resztę dnia będę do dyspozycji mojego szkraba...ło matko znowu będzie się działo...!Urwis jeden wie że matka inwalidka chodzić dobrze nie może,a ten broi i rozrabia a ja muszę za nim latać:-D

Tak,tak ja też tęsknie za wiosną to jest moja ulubiona pora roku,ale wiecie co boję się że jak się zrobi ciepło to na bb już w ogóle pustki będą :-(bo pewnie będziemy całymi dniami wędrować z naszymi maluchami po parkach,placach zabaw itp.
I wpadłam na pomysł że mogłybyśmy obiecać sobie że zawsze wieczorkiem chociaż będziemy wpadać na bb i relację zdawać z całego dnia,co Wy na to?:-)

Malwina super że nocki u Was lepsze,widzisz dziecko Ci się nawróciło.:-D

justys85 dobry pomysł jestem za:-)
a u nas za to nocka taka sobie bo nie wiem co się stało Bartkowi że wstał o 1 i nie chciał spać coś marudził popłakiwał potem się śmiał u nas w łóżku jak wylądował to tatusia zaczepiał.Aż wkońcu po wielkich trudach o 2.30 zasnął.
Wiosno przybywaj...

helołłłł:)

K dziś w nocy popłakiwał a rano się okazało że zębol wyszedł. Skubaniec się przestawił z pobudkami wstawał o 8 teraz o7 buuuuu ale do 8 daje się przetrzymać w łóżku.

justyś racja jak tylko ciepełko się zrobi to pustki nastaną ale wieczory są nasze:)

Ja też chcę wiosne a widziałście ten plakat w tv "zimo wypier..." troszkę przesadziła kobitka.

Miłego

Hello!
Justys będzie zdawac relację kiedy się da:tak:
Moja Gabi położona do łożeczka i chyba zaśnie bo przecież od 7.30 na nogach.
Dziś moje dziecko mnie bardzo zaskoczyło bo zjadła miskę zupki i jeszcze dokładkę, zero marudzenia:szok::szok::szok: Chyba dawno tak nie miała apetytu na pomidorową:-D
Nas odwiedził przejazdem teść M zwolni się z pracy i zaraz przybędzie więc ja zabieram się za obiad:tak:

Witam i ja, dziewczyny czy spotkałyście sie z takim objawem?
Mianowicie odstawiłam małą od cycka i daję jej Junior waniliowe ( wcześniej tylko dokarmiałam sporadycznie NANem lub Bebilonem) i od jakiegoś czasu nie dość że młoda załatwia sie na rzadko i zielono to w kupie są jakby fusy kawy, duzo i normalnie całapupka obklejona aż ciężko wytrzeć?:szok:
P.S Sorry za aż tak dokładny opis w porze obiadowej:eek::-D

reklama
Witam i ja, dziewczyny czy spotkałyście sie z takim objawem?
Mianowicie odstawiłam małą od cycka i daję jej Junior waniliowe ( wcześniej tylko dokarmiałam sporadycznie NANem lub Bebilonem) i od jakiegoś czasu nie dość że młoda załatwia sie na rzadko i zielono to w kupie są jakby fusy kawy, duzo i normalnie całapupka obklejona aż ciężko wytrzeć?:szok:
P.S Sorry za aż tak dokładny opis w porze obiadowej:eek::-D

Po pierwsze jak sama piszesz odstawiłaś od piersi i dajesz mleko którego wcześniej nie dawałaś

Po drugie nie wiem jaki jest skład tego mleka ale szczerze wątpię by była to wanilia naturalna - najprawdopodobniej to jakiś ekstrat

Po trzecie - mleko z dodatkiem (tu wanilia) może uczulać (w wątku o kupach już o tym któraś wspomniała)

Na razie bym odstawiła mleko z wanilią i dawała normalne i po kilku dniach kiedy organizm pozbędzie się wanilii zobaczyć co i jak z kupami

Do góry