reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Witajcie!

Ja dzisiaj zalatana byłam cały dzionek, najpierw sprawy urzędowe, póżniej zakupy i tak od 8-14 nie było nas w domku.
Dzisiaj mężolkowi dałam się wykazać i obiadek zrobił.
Mó mały na całego rozrabia w domku. Jego ulubionym zajęciem jest przejeżdzanie jezdzikiem psa. Normalnie pirat drogowy z niego rośnie.:szok:
aguska - wczoraj mały tak o 12 w nocy obudził się i nie chciał zasnąć. Najpierw wziełam go do naszego łóżka, tam to zaczął naprawdę rozrabiać. Ostatecznie został wydelegowane do własnego wyra i w końcu po jakiś 2 godzinkach usnął.
justys - będę wiosna i latem meldować się na BB:-)

reklama
Co do wanilii to jeśli się okaże że to ona uczula to kiepska sprawa. Ma ją w składzie Bebilon, hipp plus nestle junior, nie wiem jak z bebiko.

U Nas to chyba nie wanilia Julka jadła przez tydzień nan pro które nie posiada wanilii i zero poprawy, to chyba na jakiś składnik jogurtów, zmieniałam firmy smaki i nic.

A co do plakatu to jest tak żenujące że aż śmieszne i jeszcze jakieś ministerstw kultury to poparło, śmiech na sali.

Kamaa - tydzień to za krótko by organizm pozbył się alergenu - z tego co pamiętam co mówił mi dermatolog to organizm potrzebuje nawet do miesiąca czasu.

Tak wiem, ale nie było nawet minimalnej poprawy a wręcz pogarszało się.

No nic od wczoraj odstawiłam jogurty, zobaczymy.

To może coś dodatkowo działa jak alergen - może ten jogurt może coś innego.

Lub np. jeśli ząbkuję akurat albo jest przeziębiona to orgnizm reaguje mocniej - równowaga została zaburzona

helołłłł:)

K dziś w nocy popłakiwał a rano się okazało że zębol wyszedł. Skubaniec się przestawił z pobudkami wstawał o 8 teraz o7 buuuuu ale do 8 daje się przetrzymać w łóżku.

.

Miłego

bećka, ty szczęściaro.
Młody to funduje mi pobudki przed 6,00. Jak pośpi do6,30 - to jestem w niebo wzięta . A kladzie sie spac o 20,00.
W dzien to 1,5-max 2 gody drzemki

Witam!
Siedzę na bb i kawkę popijam,obiadu nie szykuję bo mi zupka została z wczoraj więc dziś mam luz blus.
Na spacerek nie pójdziemy bo przez mojego palucha mamy przerwę,a Z na popołudnia chodzi więc z małym tez nie wyjdzie.

Antoś chodzi spać tak 20-21 a wstaję o 7

rox,paula,topoleczka i inne gdzie wy się baby podziałyście???

reklama
my też nie wychodzimy na spacerek po za zimno br...chciaam dziś sie przejć z Bartkiem ale te -10 mnie przeraża.ja chcę wiosnę bo mnie dołek coś łapie:-(
Miłego dnia kochane

Do góry