reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witajcie!

Ja dzisiaj zalatana byłam cały dzionek, najpierw sprawy urzędowe, póżniej zakupy i tak od 8-14 nie było nas w domku.
Dzisiaj mężolkowi dałam się wykazać i obiadek zrobił.
Mó mały na całego rozrabia w domku. Jego ulubionym zajęciem jest przejeżdzanie jezdzikiem psa. Normalnie pirat drogowy z niego rośnie.:szok:
aguska - wczoraj mały tak o 12 w nocy obudził się i nie chciał zasnąć. Najpierw wziełam go do naszego łóżka, tam to zaczął naprawdę rozrabiać. Ostatecznie został wydelegowane do własnego wyra i w końcu po jakiś 2 godzinkach usnął.
justys - będę wiosna i latem meldować się na BB:-)

reklama
Co do wanilii to jeśli się okaże że to ona uczula to kiepska sprawa. Ma ją w składzie Bebilon, hipp plus nestle junior, nie wiem jak z bebiko.

U Nas to chyba nie wanilia Julka jadła przez tydzień nan pro które nie posiada wanilii i zero poprawy, to chyba na jakiś składnik jogurtów, zmieniałam firmy smaki i nic.

A co do plakatu to jest tak żenujące że aż śmieszne i jeszcze jakieś ministerstw kultury to poparło, śmiech na sali.

Kamaa - tydzień to za krótko by organizm pozbył się alergenu - z tego co pamiętam co mówił mi dermatolog to organizm potrzebuje nawet do miesiąca czasu.

Tak wiem, ale nie było nawet minimalnej poprawy a wręcz pogarszało się.

No nic od wczoraj odstawiłam jogurty, zobaczymy.

To może coś dodatkowo działa jak alergen - może ten jogurt może coś innego.

Lub np. jeśli ząbkuję akurat albo jest przeziębiona to orgnizm reaguje mocniej - równowaga została zaburzona

helołłłł:)

K dziś w nocy popłakiwał a rano się okazało że zębol wyszedł. Skubaniec się przestawił z pobudkami wstawał o 8 teraz o7 buuuuu ale do 8 daje się przetrzymać w łóżku.

.

Miłego

bećka, ty szczęściaro.
Młody to funduje mi pobudki przed 6,00. Jak pośpi do6,30 - to jestem w niebo wzięta . A kladzie sie spac o 20,00.
W dzien to 1,5-max 2 gody drzemki

Witam!
Siedzę na bb i kawkę popijam,obiadu nie szykuję bo mi zupka została z wczoraj więc dziś mam luz blus.
Na spacerek nie pójdziemy bo przez mojego palucha mamy przerwę,a Z na popołudnia chodzi więc z małym tez nie wyjdzie.

Antoś chodzi spać tak 20-21 a wstaję o 7

rox,paula,topoleczka i inne gdzie wy się baby podziałyście???

reklama
my też nie wychodzimy na spacerek po za zimno br...chciaam dziś sie przejć z Bartkiem ale te -10 mnie przeraża.ja chcę wiosnę bo mnie dołek coś łapie:-(
Miłego dnia kochane

Do góry