reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Hellołłłłłłłłłłłłłłłllllllllll:-)!!!

U nas z samego rana było -15, ale mam nadzieję, że teraz nie będzie zimniej niż jakieś -7, bo jak się TYmcio obudzi, zamierzam się z nim ruszyć z domku i do sklepu podreptać (i pojechac-zależy kto;-)). Słono pięknie świecie, więc się nie chce w domku siedzieć.

A co do jedzonka nocnego, to my już od dawna nie jemy. Tzn. kolacja ok.19:30 i potem ok.7 śniadanko (mleczko).

Rox, to Ty jeszcze informatykiem jesteś?:szok:

Malwina
, fajnie macie z tymi rajdami:-)Pewnie adrenalinka niezła, co?No i gratuluję fajnej nocki-oby jak najwięcej takich było:-)

Justyś
, trzymam już kciuki, więc na pewno będzie dobrze:tak:!Daj znać jak wrócisz z zabiegu.

Asienka
, u nas jakiś czas temu zabawy Tymka z koleżanką polegały na uderzaniu jej po głowie różnymi rzeczami. Zuzia dwa razy w czasie jednej wizyty przez niego płakała. Ostatnio ciągnął ją za bluzę. I dotykać buzi też lubi:-)

reklama
Nasz jedzeniowy rozklad jazdy to:
6-7 rano mleczko (ale nie zawsze jest wypicie, wtedy rozklad jazdy jest niecio odmienny)
9-10 kaszka
12-13 obiadek
15-16 deserek
18-19 kolacja
kolo 23- 24 mleczko

Justys - kciuki zaciśnięte :-)

hej

u nas nocka dobra , lecz Z zaczeła wstawać juz o 6.30

justyś jak nam zabieg?

topoleczka tak adrenalia jest a do tego fajni ludzie:)

Witam!
U nas sprawa biegunki się uspokoiła, szczepienia nie było w sobotę przełożone jest na tę najbliższa, moja maruda układa sie do spania, ale coś jej nie wychodzi:sorry: trzeba cierpliwie poczekać. Wasze pociechy same zasypiają?
Wszędzie mroźno ale miło ze słoneczko zagląda do domu:-)
moja Gabi też jeszcze w nocy je kszkę, najczęściej budzi się raz ale jak w dzień kiepski poje to potrafi 2 razy wstać.
O nastała cisza wiec zasnęła....:tak::-D
witam panie

U nas -22 stopnie

Zuzia pobiła swój rekord i miała tylko jedną pobudkę na mleko o 0.30 a pozniej wstała dopiero o 6.30:-)Oby tak dalej

Teraz czyta ksiązkę na podłodze o rajdowcu:)
Gratulacje dla Zuzi:-) A rajddy to takie ciekawe zinteresowanie, będzie się działo:-)
Beti81 popstrykajcie coś i pochwalcie się:-D

talia ja jak widze ze Z jest zmęczona to idę ja połozyc do łozeczka i tam zasypia sama. Czasem od razu a czasem jeszcze pomarudzi ale zasypia.

U nas wieczorem Tymcio pięknie zasypia od kiedy śpi raz dziennie. Daję mu mleczko, potem wybiera smoka, kładę go do łóżeczka i śpi:-):-D

Talia, fajnie, że biegunka przeszła:-)

My dziś wyjątkowo już od rana po spacerku, bo musiałam iść do bankomatu:tak: Mieliśmy podjechać tam autem, a potem gdzieś pojechać, ale auto odmówiło posłuszeństwa i nie chciało odpalić... No ale przynajmniej się przeszliśmy:-)Mróz u nas straszny...

Miłego dnia

Tak wieczorem to nawet szybciej , ba staram sie ją trochę wymeczyć. Wczoraj zasneła od razu bo nie sala od 12 do 20 . Sama jestem w szoku ze wytrzymala az 8 godzin.
Wczoraj probowalam ja połozyc na 2 drzemkę ale plakała dos długo to odpuscilam i wytrzymala do 20

reklama
hej u nas Bartek nie je już w nocy ostatni posiłek je o 19 potem zasypia w moich ramionach i budzi się na butle o 6 i czasem jeszcze się położy i śpi do 7 :-)
A i u nas jest tylko jedna drzemka o 11-12.30 około
Ale dziś u nas ziiiimno...

Do góry