reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Hellołłłłłłłłłłłłłłłllllllllll:-)!!!

U nas z samego rana było -15, ale mam nadzieję, że teraz nie będzie zimniej niż jakieś -7, bo jak się TYmcio obudzi, zamierzam się z nim ruszyć z domku i do sklepu podreptać (i pojechac-zależy kto;-)). Słono pięknie świecie, więc się nie chce w domku siedzieć.

A co do jedzonka nocnego, to my już od dawna nie jemy. Tzn. kolacja ok.19:30 i potem ok.7 śniadanko (mleczko).

Rox, to Ty jeszcze informatykiem jesteś?:szok:

Malwina
, fajnie macie z tymi rajdami:-)Pewnie adrenalinka niezła, co?No i gratuluję fajnej nocki-oby jak najwięcej takich było:-)

Justyś
, trzymam już kciuki, więc na pewno będzie dobrze:tak:!Daj znać jak wrócisz z zabiegu.

Asienka
, u nas jakiś czas temu zabawy Tymka z koleżanką polegały na uderzaniu jej po głowie różnymi rzeczami. Zuzia dwa razy w czasie jednej wizyty przez niego płakała. Ostatnio ciągnął ją za bluzę. I dotykać buzi też lubi:-)

reklama
Nasz jedzeniowy rozklad jazdy to:
6-7 rano mleczko (ale nie zawsze jest wypicie, wtedy rozklad jazdy jest niecio odmienny)
9-10 kaszka
12-13 obiadek
15-16 deserek
18-19 kolacja
kolo 23- 24 mleczko

Justys - kciuki zaciśnięte :-)

hej

u nas nocka dobra , lecz Z zaczeła wstawać juz o 6.30

justyś jak nam zabieg?

topoleczka tak adrenalia jest a do tego fajni ludzie:)

Witam!
U nas sprawa biegunki się uspokoiła, szczepienia nie było w sobotę przełożone jest na tę najbliższa, moja maruda układa sie do spania, ale coś jej nie wychodzi:sorry: trzeba cierpliwie poczekać. Wasze pociechy same zasypiają?
Wszędzie mroźno ale miło ze słoneczko zagląda do domu:-)
moja Gabi też jeszcze w nocy je kszkę, najczęściej budzi się raz ale jak w dzień kiepski poje to potrafi 2 razy wstać.
O nastała cisza wiec zasnęła....:tak::-D
witam panie

U nas -22 stopnie

Zuzia pobiła swój rekord i miała tylko jedną pobudkę na mleko o 0.30 a pozniej wstała dopiero o 6.30:-)Oby tak dalej

Teraz czyta ksiązkę na podłodze o rajdowcu:)
Gratulacje dla Zuzi:-) A rajddy to takie ciekawe zinteresowanie, będzie się działo:-)
Beti81 popstrykajcie coś i pochwalcie się:-D

talia ja jak widze ze Z jest zmęczona to idę ja połozyc do łozeczka i tam zasypia sama. Czasem od razu a czasem jeszcze pomarudzi ale zasypia.

U nas wieczorem Tymcio pięknie zasypia od kiedy śpi raz dziennie. Daję mu mleczko, potem wybiera smoka, kładę go do łóżeczka i śpi:-):-D

Talia, fajnie, że biegunka przeszła:-)

My dziś wyjątkowo już od rana po spacerku, bo musiałam iść do bankomatu:tak: Mieliśmy podjechać tam autem, a potem gdzieś pojechać, ale auto odmówiło posłuszeństwa i nie chciało odpalić... No ale przynajmniej się przeszliśmy:-)Mróz u nas straszny...

Miłego dnia

Tak wieczorem to nawet szybciej , ba staram sie ją trochę wymeczyć. Wczoraj zasneła od razu bo nie sala od 12 do 20 . Sama jestem w szoku ze wytrzymala az 8 godzin.
Wczoraj probowalam ja połozyc na 2 drzemkę ale plakała dos długo to odpuscilam i wytrzymala do 20

reklama
hej u nas Bartek nie je już w nocy ostatni posiłek je o 19 potem zasypia w moich ramionach i budzi się na butle o 6 i czasem jeszcze się położy i śpi do 7 :-)
A i u nas jest tylko jedna drzemka o 11-12.30 około
Ale dziś u nas ziiiimno...

Do góry