reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Agagsm, atlasowe, altasowe. Maz wymysla. ;-) Kup bialy, wypierz z brazem i bedzie ecri. :-D

jedz z mała bez obaw :tak:
my na ta majówke wybieramy sie do czech o tu : Homepage | Prachovské skály
i tez nam wszyscy mowia ze sie nameczymy - a ja znam swe dziecie :tak: i bedzie suuuper :D

Glupio gadaja i tyle. Boo dzielny chlopak jest. Moja kuzynka ma polroczna coreczke. Mieszkaja w Norwegii i ciagle gdzies z nia jezdza. Teraz sa na Kanarach - czyli tam, gdzie nas JESZCZE nie ma. ;-)

ASIOWO! Jakie jutro! Przeciez my wszystkie wlepione w komputer czekamy. :angry: ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wszystkie kobitki...:-)

Nie zaglądałam tu od prawie dwóch tygodni (czuję się jakbym w wariatkowie mieszkała tyle mam ostatnio problemów) i jest tyle stron do nadrobienia, że nawet nie marze o ich nadrobieniu...:sorry: Dzisiaj tylko szybciutka informacja, że jutro czeka mnie mordęga z walizami i brzdącami na lotnisku, samolocik i ..... Polandia!!!:tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D Nie będę miała dostępu do neta więc przez 6 tygodni zero wieści ale może uda mi się chociaż chwileczkę od szwagra wyczachrować kompa to dam znać. :tak::tak:;-);-) Żal mi lecieć bo tu mam 25 stopni i aż chce się z domu wychodzić a mama mnie dołuje, że u nich tylko 5!!!:szok::szok: Dziewczyny naprawdę tak zimno w Polsce???:eek: Natuś z krótkich spodenek musi przerzucić się na kurtkę zimową? :sorry:

Buziaki laseczki...:-);-):-)

Dziewczyny... weszłam sie pochwalic:-) Jedziemy na impreze:-) :-) :-)
Zlot hattricka (długa historia), na jednym z nich poznalismy sie z Pawłem 6 lat temu:-)
Mielismy nie jechac i juz nawet sie nie szykowalismy, bo nie było z kim dzieci zostawic...
a tu dzwoni mój tata, ze przyjada z mamą, a my mamy jechac:-D

Wiec idziemy kapac dzieci, i fruuuuu poimprezowac...

Nawet nie wiecie jak ja sie ciesze, 1 wspolne wyjscie od baaaardzo dawna:-)

Fryzurke mam super, znaczy mi sie bardzo podoba:-DJutro fotki wrzuce... :tak:

Pasibrzuch
, super fryzurka:-D

Kurcze, zazdroszczę! Ciekawe, kiedy my się gdzieś wyrwiemy :rolleyes2: Na razie przebąknęłam M, że dokładnie za miesiąc mamy rocznicę ;-)

Żal mi lecieć bo tu mam 25 stopni i aż chce się z domu wychodzić a mama mnie dołuje, że u nich tylko 5!!!:szok::szok: Dziewczyny naprawdę tak zimno w Polsce???:eek: Natuś z krótkich spodenek musi przerzucić się na kurtkę zimową? :sorry:
Buziaki laseczki...:-);-):-)

Nie wiem, gdzie Twoja mama mieszka, ale u nas nie ma 5 stopni :-) W każdym bądź razie wątpię, żeby groził Wam powrót do zimowych ubranek :-)

Roxeen, czytałam jeszcze, że te niteczki krwi mogą być spowodowane pęknięciem żyłek w śluzówce, jeśli dziecko mocno prze kupkę, a mała dzisiaj przy każdym karmieniu kupkę robiła i za każdym razem się cała spinała, więc mam nadzieję że to jednal nie alergia.

Ostatnia edycja:
Bibik, spokojnej, bezpiecznej podrozy.
Pasibrzuch, niteczki nie musza byc spowodowane alergia - tak jak mowisz. U mojego synka tez raz byla niteczka krwi. Wtedy kiedy mial biegunke i czesto sie wyproznial. Ale jak bedzie sie sytuacja powtarzala za czesto, zglos to lekarce. Tak na wszelki wypadek. Nie zaszkodzi.

Macy, właśnie tak chciałam zrobić. Wydaje mi się, że pupka nie wytrzymała takiej siły wyciskania :-) do tej pory kupki były raz na 1-2 dni, a od wczoraj co karmienie, nawet w nocy. co nigdy nam się nie zdarzało.
Dzisiaj śmiałyśmy się z Asiowo, że choćby nie wiem co, rozmowy mam zawsze zejdą i tak na kupki :-D:-D:-D

Powiedzcie mi co ja mam robić?:eek: Wczoraj położyłam małą w łóżeczku i latałam co 3 minuty do niej i niestety nie wytrzymałam i przytachałam ją do swojego wyrka ( tak śpimy od początku) chociaż smaczniutko spała i dzisiaj to samo. Śpi słodko a ja już myślę żeby ją znowu porwać do siebie. Wydaje mi się że jak nie jest przy mnie to nie jest bezpieczna etc... Czy wasze maleństwa śpią w łóżeczkach? Wogóle jak wasze nocki wyglądają ? Ile razy wstajecie? Karmicie w nocy? ( mam na myśli butelkowe)?

reklama
Pasibrzuch iligancko! Pasuje Ci fryzurka, superancka :tak:

Asiowo pękam z zazdrości, kurcze kobieto ale Ci fajnie no nie mogę, a tak poważnie to udanej zabawy i czekamy na fotki fryzurki :tak:

Bibik na TVN w pogodzie gadali że jutro ma być kiepska pogoda na podlasiu 6 st i deszcze ale w niedziele ma być cieplutko i słoneczko więc może nie będzie tak źle. Spokojnej i bezpiecznej podróży.

Zaprzęgłam M do upypiania Julki a ja lece się parzyć w gorącej wodzie :-D

E:

Macy kurcze zmałopwałam od Ciebie życzenia dla Bibik.

Morka Nasza śpi w łóżeczku, od miesiąca przesypiała całe noce od 21:30 do 6-7 bez przerwy, ale ostatnio już o 2 budzi się na karmienie. Bubu w swoim łóżeczku będzie jak najbardziej bezpieczna mi też było trudno odciąć pępowinę i wsadzić ją do swojego wyrka. Ale tak jak mi dziewczyny radziły musisz być pewna że tego chcesz i być zdeterminowaną.

Ostatnia edycja:
Do góry