reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Pasibrzuch fryzurka super !

Kaja jeszcze się załapię więc WSZYSTKIEGO NAJ I SPEŁNIENIA MARZEŃ

Morka ja choć karmię cycusiem wiem doskonale o czym piszesz bo też śpię razem z małym choć mam w planach latem już go zacząć przyzwyczajać do łóżeczka to sobie na razie tego nie mogę wyobrazić bo jak śpi ze mną to też czuję sie jakoś bezpieczniej no i pewnie to jakaś wygoda.Oczywiście zdaję sobie sprawę ze to nie zbyt dobrze i lepiej tak dziecka nie przyzwyczajać ale co zrobić jak taka ze mnie nazbyt troskliwa matka.;-)

Dziewczyny tak Wam zazdroszczę jak piszecie że Wam dzieci przesypiają noce mój Antoś budzi się co 2 godziny na papu i nie mogę się doczekać kiedy chociaż będzie wytrzymywał te 5 godz (karmię cycusiem)

A co do skoków to Antoś miał okres gdzie był niedobry cały czas tylko na rękach przeleżał i w dzień prawie zero spania,potem mu sie naprawiło i był jak aniołeczek tylko jadł i spał albo leżał sobie i gaworzył a od wczoraj cały dzień masakra zero spania w dzień i ciągle popłakiwanie mam nadzieję że szybko wróci do poprzedniego stanu bo zdecydowanie wole go w wersji grzecznego Aniołka

Mamuski mam pytanie jak jest z tymi bioderkami u Waszych dzidziołków? My jeszcze nie mieliśmy badanych kiedy sie sprawdza te bioderka ?

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-) Emi spała dzisiaj od 20.00 do 6.00 :tak: Niestety w pieluszce czekała na mnie już kupka, potem przy karmieniu też cisnęła, ale wyszedł tylko kleksik :-( Nie wiem już co o tych kupkach sądzić. Mnie się wydaje, że za dużo ich.

Jola, zdrówka dla Olusia :-)

Golanda, ja też chętna na mleczko ;-)

Justyś, my idziemy na usg w przyszłym tygodniu.

witam

Wrócilismy przed północą, i tak było mi głupio, ze moi rodzice tu tyle siedzieli:-p Okazało sie, ze dziewczynki ładnie spały, Agatce tylko 1 raz smoczka musieli podac:-) Ja nawet mleko odmroziłam, zeby jej dali, a ona obudziała sie dopiero o 1:30:-) Wspomne, ze obie moje dziewczynki wczoraj zasneły o 19:30;-) Tez nam pomogły wyjsc... :tak:
Wypiłam 4 soczki, P. 4 piwa i sie upił i do domu nie moglismy trafic, bo ja drogi nie znalam, a On prowadził mnie nie wiadomo gdzie:-D

Ale wiecie co... fajnie sie czułam, bo faceci patrzyli na mnie jak dawniej:-D:-p wiec chyba mi im nie przeszkadzało moje 10kg wiecej:-D:-pZlot facetów, 2 kobitki na sali wiec ciagle miałam z kim gadac:-D Dobra... juz sie nie chwale..., ale jak ja sie ciesze, ze moglismy na chwile urwac sie od codziennosci;-) P. tez dzis lata jak w skowronkach:-D

Ok, lece zrzucic zdjecia i wrzuce fryz;-)

Witam porannie
Kaja chodzi mi o to ze lubie takie małe dzidzusie takie co stękają, sa takie neiporadne poprostu uwielbiaaam
a te nasze dzidzie tak szybkoo rosną :)

Ja też tak mam i też chcę takiego dzidziusia. Wczoraj przypominałam sobie ciążę, przyjęcie do szpitala, poród, pierwsze dni z Małym..... i się wzruszyłam. Szkoda, że nie wzięłam do szpitala kamery.

Pasibrzuch - ładna z Ciebie Dziewczyna :))

Moj Synuś od początku śpi w swoim łóżeczku, w nocy nie biorę go do siebie, bo z reguły się nie budzi. Za to w dzień duuuuuuuuuuzo wisi na cycu, ale oboje to lubimy.

Ostatnia edycja:
Witam porannie , ja jakasmniemrawa jestem nic mi sie niechce.
Co do spania to moja spi od poczatku w swoim pokoju w swoim lozeczku. wczoraj mialam problem zu uspieniem jej , co wyszlam z pokoju to placz a jak weszlam spowrotem usmiech od ucha do ucha .Jka w koncu zasnela , to sie jeszcze z 3 razy obudzilz placzem , lae potem to cala noc przespala do 8.

Witam
Asiowo - super, że wyjście się udało, fajnie tak i masz racje każda z nas tego potrzebuje. Ja się nie mogę doczekać wyjazdu nad morze w czerwcu... na ile kocham swoj domek to potrzebuje zmiany bo powoli się duszę.
justys - mój Tymek też się budzi często, pnieważ śpi ze mną od pierwszej pobudki (ok1-2 w nocy) to nie wiem nawet ile razy ale dziś chyba z 3 razy do 8 się obudził i byly 3 kupy. Już jakiś czas nie robił w nocy nie wiem co to dziś za niespodzianki.
jola.24 - witamy po przerwie, cieszę się, że wyjazd się udał i chrzest też zaliczyliście. Fajnie, wrzucaj fotki na zamknięty. Olusiowi zdrowia życzę.

Miłego dnia kobietki:-)

Hello

Jakoś to podejrzane od samego rana mam dobry nastrój:-)
Posprzątałam w domku, Moje dziecię właśnie się obudziło i ciśnie kupkę.

Jola super że Wam się tak wszystko pięknie udało :tak: kurcze ja mam stracha jak to będzie na chrzcinach.

Asiowo no to wyjście zaliczone do udanych, kurcze zżera mnie zazdrość :-p

Słonecznego dnia Dziewczynki :happy:

Witam sie porannie

U nas pogoda do d.... bo od rana pada.

My tez wczoraj z m sie wybralismy do kina a mała została z tesciową. Było super i film był też fajny. Przydałoby sie tak raz w tygodniu odizolowac od rzeczywistosci.
A ja jeszcze dzisiaj dodatkowe godziny na prawko, oj jak mi sie nie chce:crazy:

No i Zuzia zaczeła dłuzej spac po kapaniu:-):-), a w dzien dalej marudzi:angry::angry:

Miłego dzionka dziewczyny!!!!

reklama
Dziewczyny!! Oglądacie tv!!!

Tragedię mamy, prezydencki samolot rozbił się pod Smoleńskiem, 87 osob w tym Prezydent z żoną byli na pokładzie!!
Matko boska!!

Do góry