Pasibrzuch
Fanka BB :)
Morka, oj pępowina Cię omiotła całą
A co małej ma się stać w łóżeczku? Ona sobie pośpi, tylko Tobie tęskno za nią w swoim łóżku ;-)
Emi w sumie od początku śpi w swoim łóżeczku, przez pierwsze tygodnie tachałam ją w nocy do łóżka, bo po cc najwygodniej było mi karmić na leżąco. Ale od 3 tygodnia śpi u siebie, sypiała od 21.00 do 5.00, ale ostatnio coś się pomieszało i mamy pobudki o 1.30 i 4.30 (ale widzę, że sporo dziewczyn ma to samo, że dzieci wcześniej przesypiały noc i nagle zaczęły się budzić w nocy na karmienie. Ciekawe czemu?
). Karmimy się mieszanie, przed snem dostaje cycole i butelkę, ale w nocy tylko cycusie :-) Zasypiamy w kolejności kąpiel, karmienie, łóżeczko. Rzadko mam szansę jej pośpiewać, czy inaczej usypiać, bo zazwyczaj 2 minuty po położeniu do łóżeczka śpi 

Emi w sumie od początku śpi w swoim łóżeczku, przez pierwsze tygodnie tachałam ją w nocy do łóżka, bo po cc najwygodniej było mi karmić na leżąco. Ale od 3 tygodnia śpi u siebie, sypiała od 21.00 do 5.00, ale ostatnio coś się pomieszało i mamy pobudki o 1.30 i 4.30 (ale widzę, że sporo dziewczyn ma to samo, że dzieci wcześniej przesypiały noc i nagle zaczęły się budzić w nocy na karmienie. Ciekawe czemu?