G
gość 574
Gość
Macy: dziękuję - zapomniałam dodać, że chodzi mi o atłasowe - ażurowe mi się podobają bardzo, ale mojemu mężowi nie za bardzo
Kaja: zamówiłam na 18 osób, no i chyba max. tyle będzie, no o ile wszyscy przyjadą
mam tylko nadzieję, że ciepło będzie, bo dziecku kupiłam sukienkę z krótkim rękawkiem
jak nie to sobie w łeb palnę - ale u nas nawet w maju może być zimno, więc swterka szukam teraz;-)
golanda, jolcia: ja też chipsy jadlam i to solone, moje ulubione - i mojemu dziecku nic a nic nie było
a spaceróweczkę też mamy taką rozkładaną na płasko, ale ja myślałam dopiero, co by ją zamotować koło wakacji-jak juz ciepełko będzie i dziecko się za siadanie będzie brało- nie ma co przyspieszać tak sobie myślę
tak samo jak z karmieniem - jeszcze się w życiu zdąży najeść różności Misia, więc do 6 mies. będziemy tylko cycusiem karmić. Mi osobiście jakoś sie tak nie spieszy do niczego - nawet do roboty czy do sprzątania 

Kaja: zamówiłam na 18 osób, no i chyba max. tyle będzie, no o ile wszyscy przyjadą

golanda, jolcia: ja też chipsy jadlam i to solone, moje ulubione - i mojemu dziecku nic a nic nie było
a spaceróweczkę też mamy taką rozkładaną na płasko, ale ja myślałam dopiero, co by ją zamotować koło wakacji-jak juz ciepełko będzie i dziecko się za siadanie będzie brało- nie ma co przyspieszać tak sobie myślę