reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Macy: dziękuję - zapomniałam dodać, że chodzi mi o atłasowe - ażurowe mi się podobają bardzo, ale mojemu mężowi nie za bardzo:zawstydzona/y:
Kaja: zamówiłam na 18 osób, no i chyba max. tyle będzie, no o ile wszyscy przyjadą:tak:mam tylko nadzieję, że ciepło będzie, bo dziecku kupiłam sukienkę z krótkim rękawkiem :szok: jak nie to sobie w łeb palnę - ale u nas nawet w maju może być zimno, więc swterka szukam teraz;-)
golanda, jolcia: ja też chipsy jadlam i to solone, moje ulubione - i mojemu dziecku nic a nic nie było:)

a spaceróweczkę też mamy taką rozkładaną na płasko, ale ja myślałam dopiero, co by ją zamotować koło wakacji-jak juz ciepełko będzie i dziecko się za siadanie będzie brało- nie ma co przyspieszać tak sobie myślę:sorry:tak samo jak z karmieniem - jeszcze się w życiu zdąży najeść różności Misia, więc do 6 mies. będziemy tylko cycusiem karmić. Mi osobiście jakoś sie tak nie spieszy do niczego - nawet do roboty czy do sprzątania :-D

reklama
hmmm.... ja nic nie przyspieszam :tak: Mała ma pomiędzy 68 a 74 cm i waży ok. 7 kg w gondoli było jej po prostu ciasno, uważam, że moja spacerówka jest przystosowana dla takich małych dzieci, rozkłada się na płasko po bokach jest dobrze zabudowana więc nie mam mowy żeby wiało, ma ciepłą osłonę na nóżki, więc moje dziecko na pewno nie marźnie :tak:

kaamma: ja tak ogólnie rzuciłam, nic osobiście, że nie ma co przyspieszać - przeciez i tak każda zrobi co uważa za dobre. Notabene moja ma ponad 7kg i jeszcze miejsca w gondoli mamy, że ho ho, więc nawet nie myslałam o spacerówce, a tu dziś czytam, że juz przekładacie:szok: mój klocek i tak tylko śpi na spacerach, to na razie jeździ gondolką, ale na wakacje to nie wyobrażam sobie inaczej niż spacerówki;-)

Kurcze, zaczynam się poważnie martwić. Emi robi kupkę przy każdym karmieniu, a teraz zauważyłam czerwoną niteczkę w kupce :szok:

Ok, to na otwartym też:

kaamma: ja tak ogólnie rzuciłam, nic osobiście, że nie ma co przyspieszać - przeciez i tak każda zrobi co uważa za dobre. Notabene moja ma ponad 7kg i jeszcze miejsca w gondoli mamy, że ho ho, więc nawet nie myslałam o spacerówce, a tu dziś czytam, że juz przekładacie:szok: mój klocek i tak tylko śpi na spacerach, to na razie jeździ gondolką, ale na wakacje to nie wyobrażam sobie inaczej niż spacerówki;-)
zgadzam się:tak:ja np. w maju przechodze na spacerówke bo mój wózio jest cieżżżżżżki:sorry:i składa się go inaczej itd.(ja mam dwufunkcyjny) dlatego skoro mam taką spacerówka i przy okazji ułatwi "życie"to czemu nie;-)

EDIT: z Dominisiem np.już korzystałam z tego wózia do 7 miesięcy wtedy nie miałam jeszcze spacerówki kupione i też nie narzekałam tak ale wygoda jest jednak tego się nie da ukryć po zmianie na lżejszą spacerówke
:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny... weszłam sie pochwalic:-) Jedziemy na impreze:-) :-) :-)
Zlot hattricka (długa historia), na jednym z nich poznalismy sie z Pawłem 6 lat temu:-)
Mielismy nie jechac i juz nawet sie nie szykowalismy, bo nie było z kim dzieci zostawic...
a tu dzwoni mój tata, ze przyjada z mamą, a my mamy jechac:-D

Wiec idziemy kapac dzieci, i fruuuuu poimprezowac...

Nawet nie wiecie jak ja sie ciesze, 1 wspolne wyjscie od baaaardzo dawna:-)

Fryzurke mam super, znaczy mi sie bardzo podoba:-DJutro fotki wrzuce... :tak:

Pasibrzuch
, super fryzurka:-D

reklama
Do góry