reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

ANDZIA WSZYSTKIEGO NAAAAAAAAAAAAJ Z OKAZJI ROCZNICY !!!!! :)

Asiowo uszka do gory... Jak jest zle to znaczy ze sie polepszy. Ja juz tez przez masakryczna ilosc chorobsk przechodzilam w tej ciazy, co chwile cos;/ no ale coz... nie przejmujmy sie tylko twardo do przodu!!!

morka gratuluje coruni:-)

agagsm trzymam kciuki z zazdroszcze jutrzejszej wizyty... mi zostaly jeszcze 2 tyg czekania:dry: a co to meza to tak to jest z tymi facetami... wazne to nie przejmowac sie zbytnio ich gadaniem...

reklama
Te fundusze to szkoda gadać:no: My kupujemy nieruchomości bo to chyba jedyny pewniak:sorry2:
Moi rodzice wpłacili dla mnie pełny wkład na mieszkanie m4 w K-ce na jakaś książeczkę, po 18 latach te pieniądze starczyłyby z ledwością na garaż:wściekła/y:

My 3 lata temu dom kupiliśmy, także na razie nic nie mamy w planach, zobaczymy, jak więcej kasy nazbieramy... A książeczkę mieszkaniową też miałam, niezła ściema;-);-)

No to UWAGA:-D Już po połówkowym:tak: Niech się te wasze chłopaki w kolejce ustawiają :-) Najpierw się pokazać nie chciała , ja już załamana a tu nagle jak nogi zaczęła rozkraczać we wszystkie strony:-D to za nic w świecie nie widać bylo żeby coś tam było:-D Ma prawie 16cm bez nóżek i zdrowiutka. Wszystkie wyniki miodzio:tak: Także jestem przeszczęsliwa:tak:

Gratuluję córeczki!!:-D:-D:-D:-D

Moi rodzice wpłacili dla mnie pełny wkład na mieszkanie m4 w K-ce na jakaś książeczkę, po 18 latach te pieniądze starczyłyby z ledwością na garaż:wściekła/y:
Morka gratuluję córuni
no u nas moja matka kiedyś też wpłacała na taką książeczkę i miała na mieszkanie dla siorki a potem starczyło jak to mówiła na klamkę tylko do tego mieszkania :sorry2:

Ech ale mam zły humor, zapowiadał sie miły dzień a teraz chodze wściekła jak osa:angry::angry: najpierw wkurzyła mnie moja mama, zachowuje sie tak jak by nie wiedziala ze w ciazy jestem i zwala wszystkie obowiazki na mnie, począwszy od rachunków, do całodziennego siedzenia przy tacie w szpitalu...a potem jeszcze mój teściu musiał się odezwać przy kolacji na temat karmienia dziecka piersią, i jak ekspert stwierdził że Ania pewnie nie bedzie karmic piersia bo ma za male i nie wykarmi:angry::angry: Jak ja mam sie nie denerwowac slyszac to juz ktorys raz z jego ust:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: echhh masakra:no: musialam sie komus wyzalic, sorrryy:zawstydzona/y:

No to UWAGA:-D Już po połówkowym:tak: Niech się te wasze chłopaki w kolejce ustawiają :-) Najpierw się pokazać nie chciała , ja już załamana a tu nagle jak nogi zaczęła rozkraczać we wszystkie strony:-D to za nic w świecie nie widać bylo żeby coś tam było:-D Ma prawie 16cm bez nóżek i zdrowiutka. Wszystkie wyniki miodzio:tak: Także jestem przeszczęsliwa:tak:

Morka gratuluje córci!
Fajosko!

Ech ale mam zły humor, zapowiadał sie miły dzień a teraz chodze wściekła jak osa:angry::angry: najpierw wkurzyła mnie moja mama, zachowuje sie tak jak by nie wiedziala ze w ciazy jestem i zwala wszystkie obowiazki na mnie, począwszy od rachunków, do całodziennego siedzenia przy tacie w szpitalu...a potem jeszcze mój teściu musiał się odezwać przy kolacji na temat karmienia dziecka piersią, i jak ekspert stwierdził że Ania pewnie nie bedzie karmic piersia bo ma za male i nie wykarmi:angry::angry: Jak ja mam sie nie denerwowac slyszac to juz ktorys raz z jego ust:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: echhh masakra:no: musialam sie komus wyzalic, sorrryy:zawstydzona/y:

O masakra, współczuje!Faktycznie dziwne ze Twoja mam tak postepuje wiedzac ze jestes w ciazy, powinna Cie teraz raczej we wszystkim wyreczac!
A takiego tescia chyba bym zaszlachtowala!Co on sobie mysli!
Nie mowiac juz o tym ze sie wypowiada o czyms o czym nie ma pojecia, ze rozmiar biustu nie ma znaczenia co do karmienia!Co za ludzie!
Nie mozesz sie przejmowac takim gadaniem, bo to ludzie ktorzy za grosz wyczucia i taktu nie mją skoro tak mówią.

reklama
Do góry