reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Co za PRZEOKROPNY dzień! :wściekła/y::wściekła/y: nie dość że leje od rana, to jeszcze wychodząc po zakupy poślizgnelam sie na schodach i skrecilam noge. :wściekła/y: myślałam że umre z bólu, ale nie wzielam tabletek zadnych. Do szpitala tez nie pojade,bo nie mozna przeswietlenia robic w ciazy,wiec mi nic chirurg narazie nie pomoze :wściekła/y: ależ jestem zła .. sama na siebie chyba :baffled:

reklama
Co za PRZEOKROPNY dzień! :wściekła/y::wściekła/y: nie dość że leje od rana, to jeszcze wychodząc po zakupy poślizgnelam sie na schodach i skrecilam noge. :wściekła/y: myślałam że umre z bólu, ale nie wzielam tabletek zadnych. Do szpitala tez nie pojade,bo nie mozna przeswietlenia robic w ciazy,wiec mi nic chirurg narazie nie pomoze :wściekła/y: ależ jestem zła .. sama na siebie chyba :baffled:

O rany ale pechowo!Trzymaj sie!

Jesli chodzi o opiekunke, to u nas biora 10zl/h, sama tak dorabialam po pracy swego czasu wieczorami. Niestety minus jest taki, ze to zwykle praca na czarno i ani zusu ani niczego.

Swietny pomysl z tym wątkiem o poradach prawnych:) popieram!

Paulinka siedzi cały dzien u tesciów, bo ja nie mam sił sie nia zajac...
Byłam u ginki, dzidzia oczywiscie zakryła nózkami co ma miedzy nimi i nic nie pokazała:zawstydzona/y::-DNogi ma dłuuuugie wiec to pewnie dziołszka!

Poza tym nieciekawie... złe wyniki badan, podejrzenie cukrzycy, zakazenie dróg moczowych, nadżerka i szyjka miekka, skraca sie:zawstydzona/y: litanie lekarstw dostałam, zas kupa kasy, ale trudno. Jak sie bedzie cos dziac to odrazu na izbe przyjec mam jechac:zawstydzona/y:Ból kregosłupa od nerwu, znaczy macica usciska mi jakis nerw, dlatego ruszac sie nie moge:baffled:Na szczescie serduszko bije...
Chciała mnie skierowac na oddział, ale nie mam co z mała zrobic:zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ale super się pobawiliśmy z synkiem i szczeniaczkami:-)Dominiś nieźle się naśmiał:-)
Witam, ja dopiero teraz chciałabym do Was dołączyć, jestem początkującą stycznióweczką 2010. Dzisiaj przypadkiem natrafiłam na to forum i jest tu u Was tak cieplutko i miło że postanowiłam się dopisać.:-)

witam i GRATULACJE:-)ps.jak suwaczki wstawiac to w regulaminie styczniówek jest napisane dokładnie;-)

ooo jaaa no to nieźle fajny dzień:baffled:oby było ok i tylko na siniaku skonczyło:sorry2:

ANDZIA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU ROCZNICY!!!

Andziu wszystkiego naj, naj na kolejne lata pożycia małżeńskiego i gromadki słodkich, zdrowych, rozkosznych dzieciaczków

ANDZIA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU ROCZNICY!!!

Dzięki dziewczynki za życzenia:-Da co do gromadki dzieci, to jestem w trakcie:-D:-D:-D:-D:-D

Byłam u ginki, dzidzia oczywiscie zakryła nózkami co ma miedzy nimi i nic nie pokazała:zawstydzona/y::-DNogi ma dłuuuugie wiec to pewnie dziołszka!

Poza tym nieciekawie... złe wyniki badan, podejrzenie cukrzycy, zakazenie dróg moczowych, nadżerka i szyjka miekka, skraca sie:zawstydzona/y: litanie lekarstw dostałam, zas kupa kasy, ale trudno. Jak sie bedzie cos dziac to odrazu na izbe przyjec mam jechac:zawstydzona/y:Ból kregosłupa od nerwu, znaczy macica usciska mi jakis nerw, dlatego ruszac sie nie moge:baffled:Na szczescie serduszko bije...

Ale wstydliwa jest twoja dzidzia, a co... wszyscy by jej chcieli między nóżki zaglądać;-)
Asiwo, słuchaj się grzecznie lekarza,a wszystko będzie dobrze:tak: i dużo wypoczywaj:tak:

Ostatnia edycja:

bierz leki dużo leż i niestresuj się będzie wszystko dobrze:tak:główka do góry :tak:

Hej kobitki!

2 dni mnie nie było, a czytania na kilka godzin:-) Mąz się zlitował i zabrał mnie do mojego ukochanego Torunia, co bym sobie znalazła w końcu cos do ubrania na wesele - impreza za tydzień, a ja nic nie mogłam znaleźć dla siebie. No i w końcu uszyłam sobie kieckę i jestem zadowolona, bo wyglądam jak pół słonia, a we wszystkim co mierzyłam wyglądałam jak jeden duży słoń;-)

Widze, że nas coraz więcej - witam nowe stycznióweczki!

Z zaciekawieniem czytałam co tam na waszych wizytach i z USG wyszło i juz normalnie się doczekać nie mogę, bo jutro o 9:30 mam wizytę i czekam jak na szpilkach żeby podglądnąc moją dzidzię:-D Gratuluje wszystkich chłopców i dziewczynek - trzymajcvie za mnie jutro kciuki, żeby moje podejrzenie się sprawdziło, bo inaczej co ja zrobię z tymi sukienkami co kupiłam heheh

Nikki: wszystkiego najlepszego dla Twojego Wikiego!:happy2:, a dla Andzi serdeczne życzenia z okazji rocznicy:happy2:

A co do złego dnia, to ja dziś juz zdąrzyłam się ostro pokłócić i ryczałam, aż mi małe zaczęło kopać i stwierdziłam, że przesadziłam i dzidziuś ma dosyć. Od swojego M usłyszalam dziś m.in., że nic w domu nie robię tylko na poród czekam i siedze na forum - obiady, gotowanie, zmywanie, pranie, prasowanie, sprzątanie - wszystko u nas krasnoludki chyba robią...bo nie wiem któż by inny - mój M raptem odkurza i łazienkę szoruje i teraz myśli, że przejął obowiązki domowe... :baffled:

Dzięki Aga za życzenia :-D
Fajne te krasnoludki :-D Może jestem złośliwa, ale kiedyś mi też m. powiedział, że nic nie robie i jak to usłyszałam, to stwierdziłam, że faktycznie nic nie będe robić. Strajk. Po trzech dniach jak niczego nie dotknęłam palcem (możecie to sobie wyobrazić) przeciągi w lodówce, stos garów, zero obiadu, pranie nie zrobione i ogólnie burdel na kółkach to mój m. sam wziął się za sprzątanie i zobaczył, że nic się jakoś samo nie chce zrobić. Przeprosił i od tamtej pory nawet słowa nie powie :-D

Dziewczyny, wygońcie mnie od tego komputera. Jutro wyjazd, a ja jeszcze nie spakowana, chyba potrzebuje jakiegoś kopa na rozpęd

Ostatnia edycja:
reklama
Hej kobitki!

2 dni mnie nie było, a czytania na kilka godzin:-) Mąz się zlitował i zabrał mnie do mojego ukochanego Torunia, co bym sobie znalazła w końcu cos do ubrania na wesele - impreza za tydzień, a ja nic nie mogłam znaleźć dla siebie. No i w końcu uszyłam sobie kieckę i jestem zadowolona, bo wyglądam jak pół słonia, a we wszystkim co mierzyłam wyglądałam jak jeden duży słoń;-)

Widze, że nas coraz więcej - witam nowe stycznióweczki!

Z zaciekawieniem czytałam co tam na waszych wizytach i z USG wyszło i juz normalnie się doczekać nie mogę, bo jutro o 9:30 mam wizytę i czekam jak na szpilkach żeby podglądnąc moją dzidzię:-D Gratuluje wszystkich chłopców i dziewczynek - trzymajcvie za mnie jutro kciuki, żeby moje podejrzenie się sprawdziło, bo inaczej co ja zrobię z tymi sukienkami co kupiłam heheh

Nikki: wszystkiego najlepszego dla Twojego Wikiego!:happy2:, a dla Andzi serdeczne życzenia z okazji rocznicy:happy2:

A co do złego dnia, to ja dziś juz zdąrzyłam się ostro pokłócić i ryczałam, aż mi małe zaczęło kopać i stwierdziłam, że przesadziłam i dzidziuś ma dosyć. Od swojego M usłyszalam dziś m.in., że nic w domu nie robię tylko na poród czekam i siedze na forum - obiady, gotowanie, zmywanie, pranie, prasowanie, sprzątanie - wszystko u nas krasnoludki chyba robią...bo nie wiem któż by inny - mój M raptem odkurza i łazienkę szoruje i teraz myśli, że przejął obowiązki domowe... :baffled:

Agagsm nie denerwuj sie tak i moze wypróbuj sposób kolezanki Andzi 76:)
Podoba mi sie, zrobilabym dokladnie tak samo jakbym cos takiego uslyszala:)hihi
Mysle ze to dosc skuteczne.
Widocznie mial zly dzien i nie mial sie na kim wyrzyc, a kobiata zwykle jest pierwsza pod reką. Nie ma co sie martwic.Szybko przejdzie.
Ja tez mam jutro usg ale na 10, ale ja juz znam płec, wiec nie ma tej nutki ciekawosci:)A to fajna sprawa:)
Za Ciebie bede trzymac kciuki!:)
A w sukience na pewno wyglądasz bardzo ladnie!

Do góry