reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Wiatam z rana!!
wygląda na to że będę miała dziewczynkę :)

SUPER! W końcu pojawiają się dziewczynki :tak:

Dziendoberek piatkowo;-)
Jak ja potwornie zle spalam w nocy. Nie wiem czy lacznie spalam 5 godzin:no: Nie lubie jak tak zle spie. Moze powinnam przestac pic te kawe na wieczor ehhh

Zycze wszystkim milego piatkowego dzionka:cool2:

Ja tez źle sypiam, choć mój M potwierdził mi wczoraj, że już spokojniej, bo wcześniej przewracałam się z boku na bok, aż sama się dziwiłam, że prześcieradło rano całe zmięte...

reklama
Ja tak kiepsko pac zaczelam od momentu jak pije wieczorem te kawe pysznoci kremowo-lodowa, ktora odkrylam. A niestety bary, ktore ja serwuja znajduja sie w centrum, a tam zazwyczaj jestem wlasnie wieczorem :-:)-:)-( Dzis nie bede jej pic i zobacze jak mi sie bedzie spalo:confused:

Witam porannie ,, ja nie spie od 5 , ale czyztalam co tam u was sie wczoraj dzialo .
ASIOWA napewno wszystko sie ulozy musisz tylko byc dobrej mysli.
agagsm daj znac jakl po polowkawym mnie czeka w poniedzialek i na pewno bedzie mi sie wekend duzyl.
pozatym znow klotniz m i to taka ze ja blagalam zeby dal i juz swiety spokuj i odnas odszedl bo ja juz nerwowo nie wytrzymuje.
Co do Nicoli to zeczywiscie czegos sie najadla i brzuszek bolala teraz jest spokuj.
Zycze wam milego dnia u nas sloneczko wiec pewnie caly spedze na dworze.

Witam!!! :-D

Wpadłam się tylko przywitać, bo zaraz lecę podglądać dzidzię na połówkowe! Niewiarygodne - doczekałam się, a już myślałam, że pęknę z niecierpliwości:-D
Dam znać jak wrócę, a tymczasem wszystkim dziewcynom dziekuję za kciuki - żeby tylko maleństwo zdrowe było i nóżki szeroko rozkładało:cool2:

No to trzymam kciuki:-) tylko daj znać jak wrócisz :-D

Wiatam z rana!!
wygląda na to że będę miała dziewczynkę :)

Super!!! Gratulacje!!! :-D

A mi zapowiada się dzień pełen nauki, egzaminy już takimi wielkimi krokami się zbliżają, a ja jestem przerażona!!!!!:szok::szok::szok:

Ale coś muszę porobić hm...musze mamę wyciągnąc na zakupy, ciekawe czy się skusi ??? :confused: hm... nudzi mi się...:baffled: (nauki pełno a mi się nudzi:cool2:) no ale ba...nie no jakoś to chyba będzie...

Anulka8700 Ty się gadaniem starego pryka nie przejmuj, bo i po co...ale przydałoby mu sięcoś dowalic...:-p

Witam Dziewczyny,
Jestem tu nowa a właściwie to stara:) - śledzę Wasz wątek chyba od drugiej strony.
Jestem w 20 tyg ciąży, już w 13 dowiedziałam się, że będzie to chłopczyk. Z mężem nnastawiani byliśmy bardzo mocno na dziewczynkę, mało tego - byliśmy pewni ze to będzie dziewczynka.... nawet na etapie starań i planowania bylismy przekonani że to będzie dziewczynka.
Ku wielkiej radości moich rodziców okazało się, że nasza córcia ma ptaszka a my bardzo szybko wybraliśmy imię
Czekamy na Staśka:), który teraz waży 360 gram i miewa się bardzo dobrze:)

Wiam Was wszystkie ;-)
Wczoraj wyjechalismy nad jeziorko więc nie śledziłam co pisałyście. Mam nadzieję, że wszystko dobrze u każdej z Was i wczorajsze wizyty lekarskie i dziesiejsze - to tylko wspaniałe wiadomości.

Pogoda piękna, życzę miłego dnia dziś i całego weekendu :-)

Anulka8700 Ty się gadaniem starego pryka nie przejmuj, bo i po co...ale przydałoby mu sięcoś dowalic...:-p
zgadzam się :tak:np. że małym ptaszkiem też za dużo zdziałać nie można a tu proszę jednak idzie w końcu syna udało mu się zrobić :-D

ale ja bym się nie przejmowała takim gadaniem mi to mówili ze to że mam duże piersi nie znaczy że będę karmić :baffled: albo mi gadała siorka ze mam za płaskie brodawki żeby móc karmić i mi kupiła nakładki jak jeszcze w ciąży byłam :dry: i w cale ich nie potrzebowałam a karmiłam do tak długo jak sama chciałam :tak:

Powodzenia dla tych co mają dziś wizyty !!!

i Witam nowe styczniówki !!!

Ja w nerwach różne rzeczy umiem palnąć , wczoraj też dorzuciłam swoje że sie przestał odzywać,tylko w jego przypadku to długo nie zadziała, on ma taki charakter że lubi komentować wszystko to co go nie dotyczy, a temat cyckow to jego ulubiony od kad go znam...
Tyle że ja nie mam kompleksow na temat moich piersi i moje 75B mi wystarcza , zawsze to powtarzam ale widocznie trudno mu to pojac... nie warto sie przejmowac takimi ludzmi, dobrze ze moj maz nie odziedziczyl po nim takiego charakteru :wściekła/y:

reklama
Anulka pewnie to taki typ że skomentuje i duże i małe piersi bo uważa że tym rozbawi towarzystwo ale się nie denerwuj i puść to w niepamięć ja zawsze też słyszałam głupie komentarze na temat piersi od takich ludzi a mam duże.... tak czy inaczej czy byś miała małe czy bardzo duże pewnie i tak by je komentował :sorry2:

ale mnie dziś głowa boli :baffled: i jakaś nie wyspana jestem tak to jest jak się idzie za późno spać a dziecko z rana budzi :zawstydzona/y:

Do góry