reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

ANDZIA WSZYSTKIEGO NAAAAAAAAAAAAJ Z OKAZJI ROCZNICY !!!!! :)

Asiowo uszka do gory... Jak jest zle to znaczy ze sie polepszy. Ja juz tez przez masakryczna ilosc chorobsk przechodzilam w tej ciazy, co chwile cos;/ no ale coz... nie przejmujmy sie tylko twardo do przodu!!!

morka gratuluje coruni:-)

agagsm trzymam kciuki z zazdroszcze jutrzejszej wizyty... mi zostaly jeszcze 2 tyg czekania:dry: a co to meza to tak to jest z tymi facetami... wazne to nie przejmowac sie zbytnio ich gadaniem...

reklama
Te fundusze to szkoda gadać:no: My kupujemy nieruchomości bo to chyba jedyny pewniak:sorry2:
Moi rodzice wpłacili dla mnie pełny wkład na mieszkanie m4 w K-ce na jakaś książeczkę, po 18 latach te pieniądze starczyłyby z ledwością na garaż:wściekła/y:

My 3 lata temu dom kupiliśmy, także na razie nic nie mamy w planach, zobaczymy, jak więcej kasy nazbieramy... A książeczkę mieszkaniową też miałam, niezła ściema;-);-)

No to UWAGA:-D Już po połówkowym:tak: Niech się te wasze chłopaki w kolejce ustawiają :-) Najpierw się pokazać nie chciała , ja już załamana a tu nagle jak nogi zaczęła rozkraczać we wszystkie strony:-D to za nic w świecie nie widać bylo żeby coś tam było:-D Ma prawie 16cm bez nóżek i zdrowiutka. Wszystkie wyniki miodzio:tak: Także jestem przeszczęsliwa:tak:

Gratuluję córeczki!!:-D:-D:-D:-D

Moi rodzice wpłacili dla mnie pełny wkład na mieszkanie m4 w K-ce na jakaś książeczkę, po 18 latach te pieniądze starczyłyby z ledwością na garaż:wściekła/y:
Morka gratuluję córuni
no u nas moja matka kiedyś też wpłacała na taką książeczkę i miała na mieszkanie dla siorki a potem starczyło jak to mówiła na klamkę tylko do tego mieszkania :sorry2:

Ech ale mam zły humor, zapowiadał sie miły dzień a teraz chodze wściekła jak osa:angry::angry: najpierw wkurzyła mnie moja mama, zachowuje sie tak jak by nie wiedziala ze w ciazy jestem i zwala wszystkie obowiazki na mnie, począwszy od rachunków, do całodziennego siedzenia przy tacie w szpitalu...a potem jeszcze mój teściu musiał się odezwać przy kolacji na temat karmienia dziecka piersią, i jak ekspert stwierdził że Ania pewnie nie bedzie karmic piersia bo ma za male i nie wykarmi:angry::angry: Jak ja mam sie nie denerwowac slyszac to juz ktorys raz z jego ust:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: echhh masakra:no: musialam sie komus wyzalic, sorrryy:zawstydzona/y:

No to UWAGA:-D Już po połówkowym:tak: Niech się te wasze chłopaki w kolejce ustawiają :-) Najpierw się pokazać nie chciała , ja już załamana a tu nagle jak nogi zaczęła rozkraczać we wszystkie strony:-D to za nic w świecie nie widać bylo żeby coś tam było:-D Ma prawie 16cm bez nóżek i zdrowiutka. Wszystkie wyniki miodzio:tak: Także jestem przeszczęsliwa:tak:

Morka gratuluje córci!
Fajosko!

Ech ale mam zły humor, zapowiadał sie miły dzień a teraz chodze wściekła jak osa:angry::angry: najpierw wkurzyła mnie moja mama, zachowuje sie tak jak by nie wiedziala ze w ciazy jestem i zwala wszystkie obowiazki na mnie, począwszy od rachunków, do całodziennego siedzenia przy tacie w szpitalu...a potem jeszcze mój teściu musiał się odezwać przy kolacji na temat karmienia dziecka piersią, i jak ekspert stwierdził że Ania pewnie nie bedzie karmic piersia bo ma za male i nie wykarmi:angry::angry: Jak ja mam sie nie denerwowac slyszac to juz ktorys raz z jego ust:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: echhh masakra:no: musialam sie komus wyzalic, sorrryy:zawstydzona/y:

O masakra, współczuje!Faktycznie dziwne ze Twoja mam tak postepuje wiedzac ze jestes w ciazy, powinna Cie teraz raczej we wszystkim wyreczac!
A takiego tescia chyba bym zaszlachtowala!Co on sobie mysli!
Nie mowiac juz o tym ze sie wypowiada o czyms o czym nie ma pojecia, ze rozmiar biustu nie ma znaczenia co do karmienia!Co za ludzie!
Nie mozesz sie przejmowac takim gadaniem, bo to ludzie ktorzy za grosz wyczucia i taktu nie mją skoro tak mówią.

reklama
Do góry