reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Hej kobitki!

2 dni mnie nie było, a czytania na kilka godzin:-) Mąz się zlitował i zabrał mnie do mojego ukochanego Torunia, co bym sobie znalazła w końcu cos do ubrania na wesele - impreza za tydzień, a ja nic nie mogłam znaleźć dla siebie. No i w końcu uszyłam sobie kieckę i jestem zadowolona, bo wyglądam jak pół słonia, a we wszystkim co mierzyłam wyglądałam jak jeden duży słoń;-)

Widze, że nas coraz więcej - witam nowe stycznióweczki!

Z zaciekawieniem czytałam co tam na waszych wizytach i z USG wyszło i juz normalnie się doczekać nie mogę, bo jutro o 9:30 mam wizytę i czekam jak na szpilkach żeby podglądnąc moją dzidzię:-D Gratuluje wszystkich chłopców i dziewczynek - trzymajcvie za mnie jutro kciuki, żeby moje podejrzenie się sprawdziło, bo inaczej co ja zrobię z tymi sukienkami co kupiłam heheh

Nikki: wszystkiego najlepszego dla Twojego Wikiego!:happy2:, a dla Andzi serdeczne życzenia z okazji rocznicy:happy2:

A co do złego dnia, to ja dziś juz zdąrzyłam się ostro pokłócić i ryczałam, aż mi małe zaczęło kopać i stwierdziłam, że przesadziłam i dzidziuś ma dosyć. Od swojego M usłyszalam dziś m.in., że nic w domu nie robię tylko na poród czekam i siedze na forum - obiady, gotowanie, zmywanie, pranie, prasowanie, sprzątanie - wszystko u nas krasnoludki chyba robią...bo nie wiem któż by inny - mój M raptem odkurza i łazienkę szoruje i teraz myśli, że przejął obowiązki domowe... :baffled:

Aga ty tez sukieneczku kupilas? ja ma usg w srode i tez mam nadzieje ze rozowe bluzeczki i spodniczki sie przydadza.
ale z tymi facetomi to mamy przerabane..moj ostatnio stwierdzil ze nie bedzie myl kabiny prysznicowej w ktorej tylko on sie kąpie bo ja wolę kapiel w wannie a mi jest niewygodnie sie nachylac zeby ja szorowac i to jest jego jedyny obowiazek w domu;-)ale co?on stwierdzil ze nie bedzie jej myl, wiec mu poiwedzialam ze jak nie chce myc to niech sprzataczke zatrudni:-D

Witam, ja dopiero teraz chciałabym do Was dołączyć, jestem początkującą stycznióweczką 2010. Dzisiaj przypadkiem natrafiłam na to forum i jest tu u Was tak cieplutko i miło że postanowiłam się dopisać.:-)

ticker.php
Witaj nowa stycznióweczko:tak:

Dziękuję bardzo za życzenia dla mojego Wikiego!!:-D:-D

Dla mnie to nawet połowa mojej pensji nie była, żebym musiała z czegoś rezygnować, ale bardziej wkurzało mnie to, że obca baba w domu siedzi... Zresztą teraz pensję moją odkładam na lokatę dla Wikiego na przyszłość.. A przedszkole chcę prywatne za rok, u nas to koszt ok 850 pln/ m-c, więc niewiele mniej niż opiekunka...:-(
:-D:-D
Nikki, a nie boisz się inwestować gotówki na tak długi okres, to min 15 lat:confused:

Co za PRZEOKROPNY dzień! :wściekła/y::wściekła/y: nie dość że leje od rana, to jeszcze wychodząc po zakupy poślizgnelam sie na schodach i skrecilam noge. :wściekła/y: myślałam że umre z bólu, ale nie wzielam tabletek zadnych. Do szpitala tez nie pojade,bo nie mozna przeswietlenia robic w ciazy,wiec mi nic chirurg narazie nie pomoze :wściekła/y: ależ jestem zła .. sama na siebie chyba :baffled:
Obłóż czymś nogę, altacetem:confused:

Paulinka siedzi cały dzien u tesciów, bo ja nie mam sił sie nia zajac...
Byłam u ginki, dzidzia oczywiscie zakryła nózkami co ma miedzy nimi i nic nie pokazała:zawstydzona/y::-DNogi ma dłuuuugie wiec to pewnie dziołszka!

Poza tym nieciekawie... złe wyniki badan, podejrzenie cukrzycy, zakazenie dróg moczowych, nadżerka i szyjka miekka, skraca sie:zawstydzona/y: litanie lekarstw dostałam, zas kupa kasy, ale trudno. Jak sie bedzie cos dziac to odrazu na izbe przyjec mam jechac:zawstydzona/y:Ból kregosłupa od nerwu, znaczy macica usciska mi jakis nerw, dlatego ruszac sie nie moge:baffled:Na szczescie serduszko bije...
Chciała mnie skierowac na oddział, ale nie mam co z mała zrobic:zawstydzona/y:
Jak się wali to na całego:zawstydzona/y: Mocno ściskam

Nikki, a nie boisz się inwestować gotówki na tak długi okres, to min 15 lat:confused:

My mamy całą kasę na lokatach, bo w nieruchomości się nie opłaca, bo teść i teściowa mają 2 mieszkania i dom, wszystko będzie dla nas, bo mąż jedynak, także po co więcej, chyba, że jakaś działka, ale na razie lokaty, bo tym funduszom emerytalnym nie wierzę po prostu...:zawstydzona/y:

No to UWAGA:-D Już po połówkowym:tak: Niech się te wasze chłopaki w kolejce ustawiają :-) Najpierw się pokazać nie chciała , ja już załamana a tu nagle jak nogi zaczęła rozkraczać we wszystkie strony:-D to za nic w świecie nie widać bylo żeby coś tam było:-D Ma prawie 16cm bez nóżek i zdrowiutka. Wszystkie wyniki miodzio:tak: Także jestem przeszczęsliwa:tak:

ehhh a ja pewnie cala odlozona kase wydam na formalnosci zw. z zalatwianiem mieszkanka i jego remontem..i zbierac trzeba bedzie zaczac od nowa:angry:

Morka no gartuluje zdrowej córci!!!ale ci zazdroszczę ze juz wiesz;-)

ja dziewczynki sie z wami zegnam do nd bo jutro z rana wyjezdzamy na maraton weselny ( jedno wesele w pt a kolejne w sb).
tzrymajcie się i nie dołujcie juz wiecej!!

My mamy całą kasę na lokatach, bo w nieruchomości się nie opłaca, bo teść i teściowa mają 2 mieszkania i dom, wszystko będzie dla nas, bo mąż jedynak, także po co więcej, chyba, że jakaś działka, ale na razie lokaty, bo tym funduszom emerytalnym nie wierzę po prostu...:zawstydzona/y:
Te fundusze to szkoda gadać:no: My kupujemy nieruchomości bo to chyba jedyny pewniak:sorry2:
Moi rodzice wpłacili dla mnie pełny wkład na mieszkanie m4 w K-ce na jakaś książeczkę, po 18 latach te pieniądze starczyłyby z ledwością na garaż:wściekła/y:
Morka gratuluję córuni

Ostatnia edycja:
No to UWAGA:-D Już po połówkowym:tak: Niech się te wasze chłopaki w kolejce ustawiają :-) Najpierw się pokazać nie chciała , ja już załamana a tu nagle jak nogi zaczęła rozkraczać we wszystkie strony:-D to za nic w świecie nie widać bylo żeby coś tam było:-D Ma prawie 16cm bez nóżek i zdrowiutka. Wszystkie wyniki miodzio:tak: Także jestem przeszczęsliwa:tak:

No to mój synuś pierwszy staje w kolejce no i oczywiście gratulację!

reklama
Do góry