reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

cześć i czołem mamuśki :tak:ja już w pracy siedzę i jem szybkie śniadanie...
nadrabiać będę w przerwach;-)Miłego dnia!

reklama
Witam porannie ja juz ne spie moja mala nie wiem jakia ona ma energie nie spij juz wdzien a budzi sie o 7 idac spacx 8.30. odezwe sie pozniej

Witam was w poniedziałkowy poranek :-) Wszystkim, które musiały się udać do pracy spokoju i wytrwałości a reszcie miłego leniuchowania.
Zaczynam się cieszyć, że też niedługo do pracy idę ... :szok::-D

Witam :-)
Kto skasował wczorajszy wieczorny mój post:confused: bo pisałam tam do Andzi i Karo :wściekła/y::sorry2: nie mogę go znaleźć:no: jeśli coś w nim nie grało możne edytować a nie kasować całość jeśli do kogoś coś piszę :sorry2::tak:

wiec się powtórzę :sorry2:

Andzia76 nie słuchaj innych bo szkoda twoich nerwów i tak podejmiesz decyzje taką jaką ty chcesz u mnie było podobnie każdy liczył że chrzestnym będzie dana osoba a ja wybrałam inną ale było ich zdziwienie ;-)

Karo29 mam nadzieje że więcej szpitala nie będziesz musiała do stycznia odwiedzać i wszystko będzie ok :tak:

nie pamiętam co jeszcze pisałam może i nic :-D

My dziś nad jeziorko jak dobrze pójdzie wczorajszy upał tragiczny jak dla mnie wiec dziś nad wodę w cieniu drzew się będę chować ;-)

Witam w nowym tygodniu.
Ja nie poszłam dzisiaj do pracy, bo wczoraj w nocy miałam temperaturę 38,6, wzięłam paracetamol, a dzisiaj biegnę do lekarza, niech daje zwolnienie.
Czuję się strasznie, bolą wszystkie mięśnie.:-(
Swoją drogą to dziwne, pierwszy raz w życiu mam temperaturę w wakacje, jeszcze w takie upały.:-(

Tak się zastanawiam, może któraś wie, jeżeli w ciąży jestem chora, to lekarz wpisuje na zwolnieniu symbol ciąży czy zwykły ( płatne 100% czy 80%)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tez sie gotuje takie upaly, ale zaraz jade nad jeziorko, znowu mam nerwy , ale to z niewyspania naprawde nie pamietam kiedy ostatnio sie wyspalalm .Pozatym znow naszly mnie watpliwosci jak ja sobie z 2 poradze jak niekiedy przy jednej wysiadam .Potem sobie tlumacze , ze nie jestem jedyna w takiej sytuacji gdzie bede w sumie sama z 2 maz calymi dniami w pracy , rodzice daleko , ale one sobie radza wiec ja tez bede musiala.

Do góry