reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

cześć i czołem mamuśki :tak:ja już w pracy siedzę i jem szybkie śniadanie...
nadrabiać będę w przerwach;-)Miłego dnia!

reklama
Witam porannie ja juz ne spie moja mala nie wiem jakia ona ma energie nie spij juz wdzien a budzi sie o 7 idac spacx 8.30. odezwe sie pozniej

Witam was w poniedziałkowy poranek :-) Wszystkim, które musiały się udać do pracy spokoju i wytrwałości a reszcie miłego leniuchowania.
Zaczynam się cieszyć, że też niedługo do pracy idę ... :szok::-D

Witam :-)
Kto skasował wczorajszy wieczorny mój post:confused: bo pisałam tam do Andzi i Karo :wściekła/y::sorry2: nie mogę go znaleźć:no: jeśli coś w nim nie grało możne edytować a nie kasować całość jeśli do kogoś coś piszę :sorry2::tak:

wiec się powtórzę :sorry2:

Andzia76 nie słuchaj innych bo szkoda twoich nerwów i tak podejmiesz decyzje taką jaką ty chcesz u mnie było podobnie każdy liczył że chrzestnym będzie dana osoba a ja wybrałam inną ale było ich zdziwienie ;-)

Karo29 mam nadzieje że więcej szpitala nie będziesz musiała do stycznia odwiedzać i wszystko będzie ok :tak:

nie pamiętam co jeszcze pisałam może i nic :-D

My dziś nad jeziorko jak dobrze pójdzie wczorajszy upał tragiczny jak dla mnie wiec dziś nad wodę w cieniu drzew się będę chować ;-)

Witam w nowym tygodniu.
Ja nie poszłam dzisiaj do pracy, bo wczoraj w nocy miałam temperaturę 38,6, wzięłam paracetamol, a dzisiaj biegnę do lekarza, niech daje zwolnienie.
Czuję się strasznie, bolą wszystkie mięśnie.:-(
Swoją drogą to dziwne, pierwszy raz w życiu mam temperaturę w wakacje, jeszcze w takie upały.:-(

Tak się zastanawiam, może któraś wie, jeżeli w ciąży jestem chora, to lekarz wpisuje na zwolnieniu symbol ciąży czy zwykły ( płatne 100% czy 80%)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tez sie gotuje takie upaly, ale zaraz jade nad jeziorko, znowu mam nerwy , ale to z niewyspania naprawde nie pamietam kiedy ostatnio sie wyspalalm .Pozatym znow naszly mnie watpliwosci jak ja sobie z 2 poradze jak niekiedy przy jednej wysiadam .Potem sobie tlumacze , ze nie jestem jedyna w takiej sytuacji gdzie bede w sumie sama z 2 maz calymi dniami w pracy , rodzice daleko , ale one sobie radza wiec ja tez bede musiala.

Do góry