reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

to ja już od 2 tygodni śmigam w spodniach od dresu:-) fajnie, że mam pracę, a której mogę tak chodzić ufff mieszczę się, ale ciśnie, a nie chcę młodego cisnąć:-) i znowu napisałam jako "on" ciekawe czy coś w tym jest na okrągło jak mówię to jest to liczba męska:-):-):-) muszę się do czegoś przyznać wczoraj trochę latałam po drzewach no bo czereśnie u dziadka takie mniiiiam, ale uważałam na siebie chociaż jeszcze jak mnie mój T. zobaczył to już mi nie było do śmiechu w życiu takiego opr od niego nie dostałam, no co no przecieć to nie choroba no nie?:tak:

miłego dzionka dla wszystkich razy dwa:-)

reklama
Hejka!
Ja jakoś się jeszcze we wszystko mieszczę, ale mój M. mi ciągle gada że brzusio już widać malutki :)
Kurcze u nas się trochę chmurzy, a miałam nadzieję na śliczną pogodę :)

Hej
Ja na szczęście jeszcze przed ciążą kupiłam sobie dżinsy troszkę większe bo mi się trochę przybrało na wadze i teraz są w sam raz.
Ubieram się zaraz i jadę do gina. Chciałbym jeszcze na tydzień zwolnienie a potem do pracy.
Buziaczki

dziewuszki które dziś mają USG - trzymam za was mocno kciuki!! I meldujcie tu proszę co lekarz powiedział :tak::tak:
Ja dziś znów byłam na becie;-)wyniki o godz. 16...

dziewuszki które dziś mają USG - trzymam za was mocno kciuki!! I meldujcie tu proszę co lekarz powiedział :tak::tak:
Ja dziś znów byłam na becie;-)wyniki o godz. 16...

dziś TENdzień.... na który czekałyśmy 1 czerwiec:)!!!!
coraz bardziej się boję.... :(:(
ale muszę być dobrej myśli:)

ja dopiero o g.21 mam wizytę....więc czekam na wasze wieści tez:)

pozdrawiam....
.M:-)

Dziewczyny dzięki za troskę ale nie można panikować z tymi plamieniami ;-) miałam tylko 2 małe kropelki i tylko jednorazowo więc spokojnie :)
oj ale zaczyna mi dokuczać spadek ciśnienia co w ciąży jest normalką, niestety dziś niewiele brakowało abym zemdlała, też tak macie? Jestem niskociśnieniowcem na co dzień a teraz dodatkowo ciąża obniża mi ciśnienie do 100/60 a jak u was?

W spodnie mieszczę się wszystkie :) narazie wogóle nie przytyłam ani nie schudłam.

Pomalutku szykuję się na pierwszą wizytę do lekarza (na 12) ale dziś napewno nie będę mieć usg (i tak za wczas jeszcze wg mnie).

Nemi ja też jestem niskociścieniowcem. Wczoraj prawie zemdlałam w kościele, ale to z tego że było duszno, chociaż za dużo ludzi nie było.

reklama
hmm ja jestem takim niskociśnieniowcym, że dla mnie 100/60 jest ciśnieniem bardzo wysokim ...;-)

nemi - ja plamiłam w poprzedniej ciąży.. troszkę, potem więcej, a potem poroniłam. Wierzę że tak miało być, ale jeśli bym znów zobaczyła plamienie u siebie to nie wstawałąbym z łóżka przez parę dni...

dziewuszki trzymam kciuki za wasze wizyty! i za śliczne zdjątka USG :tak:Niech dzidzie wam zrobią prezenciki i się wam pokażą :tak:

Do góry