marga82
Lutóweczka2010
Witam wszystkie mamuski! Ja według kalkulatora termin mam na 30 stycznia ale u gina jeszcze nie byłam wiec narazie przynaleze do styczniówek!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam potwornie niskie ciśnienie, co mnie od 2 tygodni wykańczaoj ale zaczyna mi dokuczać spadek ciśnienia co w ciąży jest normalką, niestety dziś niewiele brakowało abym zemdlała, też tak macie? Jestem niskociśnieniowcem na co dzień a teraz dodatkowo ciąża obniża mi ciśnienie do 100/60 a jak u was?
W spodnie mieszczę się wszystkie narazie wogóle nie przytyłam ani nie schudłam.
ja tez jak jem to mnie mniej mdliJa juz mam od rana nerwówkę przed ginekologiem mdli mnie mam odruchy wymiotne boli mnie żołądek teraz coś zjadałam i mi ciut przeszło co dziwne jak jem to mi lepiej hehe i mdłości na chwilę przechodzą ale ja już tak mam bo zemnie taki nerwus ;-)
Witam wszystkie mamuski! Ja według kalkulatora termin mam na 30 stycznia ale u gina jeszcze nie byłam wiec narazie przynaleze do styczniówek!
to ja już od 2 tygodni śmigam w spodniach od dresu:-) fajnie, że mam pracę, a której mogę tak chodzić ufff mieszczę się, ale ciśnie, a nie chcę młodego cisnąć:-) i znowu napisałam jako "on" ciekawe czy coś w tym jest na okrągło jak mówię to jest to liczba męska:-):-):-) muszę się do czegoś przyznać wczoraj trochę latałam po drzewach no bo czereśnie u dziadka takie mniiiiam, ale uważałam na siebie chociaż jeszcze jak mnie mój T. zobaczył to już mi nie było do śmiechu w życiu takiego opr od niego nie dostałam, no co no przecieć to nie choroba no nie?
miłego dzionka dla wszystkich razy dwa:-)