patlesnand
Mamusia po raz drugi
monia ja mam bardzo często bóle tak jakby w okolicach jajnika, ale to raczej od tego że macica się powiększa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tez mam kucia a nidawno doszlo jecze mdloscihej mamuski!!! ma pytanko, u mnie juz chyba 6 tydzien niewiem dokladnie bo jestem w uk i pierwsza wizyta u poloznej jest dopiero ok 12 tyg. no wiec mam takie klucia w okolicach jajnika i w pochwie pozatym zadnych innych objawow nie mam. ogolnie czuje sie normaalnie gtylko te klucia czy ktoras z was tez tak ma, bo sie martwie troszke.
Szczerze podziwiam ja sobie w obecnym stanie(nie biorąc pod uwagę dzisiejszego poranka) nie potrafię wyobrazić opieki nad takim maluszkiem. Powodzenia z ząbkami;-)