reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Mnie też upławy dobijają...
Ale mam fajny dzień, nie muszę nigdzie sie spieszyć. Właśnie mięsko sie dusi, a ja prasuję popijając karmi (trzeba uczcić dzień w domu) :-)sielanka ;-)

reklama
hej :)
jeśli chodzi o uplawy to ja też takie mam wodniste ale wiem juz że to normalne :)
A na piwko to od jakiegoś czasu ciągle mam ochotę.... i tez piję tego lecha free, przynajmniej ma smk normalnego piwa
miłego popołudnia

Ale mam fajny dzień, nie muszę nigdzie sie spieszyć. Właśnie mięsko sie dusi, a ja prasuję popijając karmi (trzeba uczcić dzień w domu) :-)sielanka ;-)

Ja lubie ciemne piwko bardzo a najlepiej smakuje mi z duza iloscia soku z cytryny i zmrozone prawie na kamien;-)A co do prasowania...wlasnie dzis mi szlag trafil ukochane zelazko,czy ktoras z Was uzywa moze ktoregos z tych zelazek?

Philips GC 4630
albo
Philips GC 4410

Chetnie poznam opinie....Bo mus kupic i to szybko....dobrze,ze zdazylam prawie wszystko wyprasowac...:-)

Ja też bardzo lubię karmi, ale przed ciążą mi nie wchodziło to chyba świadomość że innego nie mogę tak podziałała mam w lodówce więc jak wrócę z pracy to też się napiję.:-)

no ładnie a ja cala pierwsza ciąże i teraz tą tez bez łyka kawy a o piwku nawet bezalkoholowym to nawet nie pomyslalam heh ...o jedynie capuccino pije raz kiedys:-)

reklama
A ja tu kupuje jakies ciemnie,takie palone tez jak Karmi ale alkofrei....(0%)
A wiekszosc piw nazywanych bezalkoholowymi tak naprawde jest niskoalkoholowymi...

Do góry