reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Mnie też upławy dobijają...
Ale mam fajny dzień, nie muszę nigdzie sie spieszyć. Właśnie mięsko sie dusi, a ja prasuję popijając karmi (trzeba uczcić dzień w domu) :-)sielanka ;-)

reklama
hej :)
jeśli chodzi o uplawy to ja też takie mam wodniste ale wiem juz że to normalne :)
A na piwko to od jakiegoś czasu ciągle mam ochotę.... i tez piję tego lecha free, przynajmniej ma smk normalnego piwa
miłego popołudnia

Ale mam fajny dzień, nie muszę nigdzie sie spieszyć. Właśnie mięsko sie dusi, a ja prasuję popijając karmi (trzeba uczcić dzień w domu) :-)sielanka ;-)

Ja lubie ciemne piwko bardzo a najlepiej smakuje mi z duza iloscia soku z cytryny i zmrozone prawie na kamien;-)A co do prasowania...wlasnie dzis mi szlag trafil ukochane zelazko,czy ktoras z Was uzywa moze ktoregos z tych zelazek?

Philips GC 4630
albo
Philips GC 4410

Chetnie poznam opinie....Bo mus kupic i to szybko....dobrze,ze zdazylam prawie wszystko wyprasowac...:-)

Ja też bardzo lubię karmi, ale przed ciążą mi nie wchodziło to chyba świadomość że innego nie mogę tak podziałała mam w lodówce więc jak wrócę z pracy to też się napiję.:-)

no ładnie a ja cala pierwsza ciąże i teraz tą tez bez łyka kawy a o piwku nawet bezalkoholowym to nawet nie pomyslalam heh ...o jedynie capuccino pije raz kiedys:-)

reklama
A ja tu kupuje jakies ciemnie,takie palone tez jak Karmi ale alkofrei....(0%)
A wiekszosc piw nazywanych bezalkoholowymi tak naprawde jest niskoalkoholowymi...

Do góry