]Przeglądałam ostatnio forum kwietniówek i przypominałam sobie to dziwne uczucie niepewności: czy aby na pewno ??
tak, takie uczucie radości przeplatane z pewnym niedowierzaniem :-) Jednak wole to co jest teraz, najlepsze są kopy
tak i jeszcze otręby, ja rano jem jabłka, activię i płatki z otrąb i nie mam zaparć wogóle. W sumie najbardziej to mi pomogła ta activia śliwkowa. W dodatku jest pyszna!to widze ze nie jestem sama wiem ze czekolada powoduje zaparcia:-( a sliwki suszone ,jabłka i sok z kiszonej kapusty pomagaja na zaparcia
a to jest to badanie co się pije glukozę? Ja to będę miała za jakieś 2 tygodnie i nie wiem jak przełknę pół szklanki tego słodkiego ulepu :-(dziewczyny miałyście już badania na krzywą cukrową robione?? bo ja w zeszłym tyg,ale wynik tego 2badania robionego po2godz był niższy niz tego1ego i nie wiem dlaczego troche sie tym martwie
ja jestem uzależniona od dr Housa, szkoda że teraz jest tak rzadko, ale za to wraca M jak miłość i jeszcze czasem obejrzę Modę na SukcesWitam kobietki
4) Co do seriali...my z mężem musimy zawsze obejrzeć Barwy szczęścia, M jak miłość no i Dr Hause'a
mam pytanko: czy pracujecie czy jesteście na L4? Bo ja pracuję cały czas, ale powoli zaczynam nie wyrabiać tych 8 godzin przed kompem i tego stresu i zastanawiam się czy nie wziąć jednak zwolnienia.