reklama
Polcia :)
mama pełnoetatowa:-)
ależ się rozpisałyście! myslalam,ze nigdy tego nie przeczytam ;-).
DZIEWCZYNY PISZCIE JAK TAM PO DZISIEJSZYCH WIZYTACH!!
ja na szczęscie nie mam zadnych problemow ani z zaparciami,ani z biegunką. Ale fakt-po jabłkach i sokach typu Kubuś lecę na kibelek odrazu współczuję tym,które sie męczą.
mnie dziś strasznie kręgosłup boli. Myslalam,ze to z przemeczenia,polozylam sie na 2 godzinki i pospałam ale nic a nic nie przeszło. Idę jeszcze poleze,moze mi ulży.
DZIEWCZYNY PISZCIE JAK TAM PO DZISIEJSZYCH WIZYTACH!!
ja na szczęscie nie mam zadnych problemow ani z zaparciami,ani z biegunką. Ale fakt-po jabłkach i sokach typu Kubuś lecę na kibelek odrazu współczuję tym,które sie męczą.
mnie dziś strasznie kręgosłup boli. Myslalam,ze to z przemeczenia,polozylam sie na 2 godzinki i pospałam ale nic a nic nie przeszło. Idę jeszcze poleze,moze mi ulży.
ASIAX
Fanka BB :)
To ja znalazlam tutaj bezalkoholowe, ktore ma 0,05 %. Nie wiem moze u nas tez takie jest. To jest birra moretti zero. Poszukajcie, moze je importujemy.
Karoli u nas nie ma takiego piwa, może załóż firmę i importuj, może da się na tym zarobić:-)
Chrystusie przenajświętszy... tak sobie pijacie piwko? Ja jak raz wypiłam nad morzem do rybki Leszka free niby to jak doczytałam po skonsumowaniu, że jednak coś ma to mało ni umarłam z wyrzutów sumienia.
A teraz mi smaka narobiłyście... mówicie, że to spokojnie można? ;-)
Ja pytałam moją ginkę i powiedziała że jeżeli jest to raz na jakiś czas to można, tak samo jak lampkę czerwonego wina, a gin mojej koleżanki powiedzał że pół szklaneczki zwykłego piwa raz w tygodniu też nie zaszkodzi, ale ja uważam że to jest przesada.
Uważam że każdy robi jak chce i nie zamierzam nikogo pouczać ani krytykować.
Witajcie Stycznióweczki !!
Od dwóch godzin czytam co Was nurtuje bo mam 2 dni zaległości
#witam nowe mamuśki
#gratuluję tym ,które już wiedzą kto mieszka w ich brzuchach
#ja też piję kawę rozpuszczalną z mlekiem - brak przeciwwskazań :-)
#seriale to tylko dr House, mam wszystkie sezony i jeden odcinek przed snem;-)
lilka 29 pocieszyłaś mnie tym, że masz zmienne nastroje, u mnie to się nasila, a wszystko mnie wnerwia Gratuluję jazdy samochodem ja też tchórz jestem i nie jeżdżę....
dorciaa mojego brzusia nie widać bo ja do szczupłych nie należę, a przy odpowiednim stroju nikt nie jest w stanie się połapać
zagłosowałam !!!!
sylwia100 mnie też boli spojenie czy to coś złego? Nie pamiętam jak było wcześniej bo to dawno było..
Od dwóch godzin czytam co Was nurtuje bo mam 2 dni zaległości
#witam nowe mamuśki
#gratuluję tym ,które już wiedzą kto mieszka w ich brzuchach
#ja też piję kawę rozpuszczalną z mlekiem - brak przeciwwskazań :-)
#seriale to tylko dr House, mam wszystkie sezony i jeden odcinek przed snem;-)
lilka 29 pocieszyłaś mnie tym, że masz zmienne nastroje, u mnie to się nasila, a wszystko mnie wnerwia Gratuluję jazdy samochodem ja też tchórz jestem i nie jeżdżę....
dorciaa mojego brzusia nie widać bo ja do szczupłych nie należę, a przy odpowiednim stroju nikt nie jest w stanie się połapać
zagłosowałam !!!!
sylwia100 mnie też boli spojenie czy to coś złego? Nie pamiętam jak było wcześniej bo to dawno było..
don_pedro
Fan(ka)
Ja piwa, nawet bezalkoholowego nie tknę w ciąży, bo ono przecież ma alkohol, a to jest trucizna dla płodu.... róbcie, jak chcecie, ale ja nawet cukierków z alkoholem nie jem... Zresztą ciąża nie trwa wiecznie i jak nie napiję się piwa przez te kilka m-cy, to nic mi się nie stanie...
Ano Nikki widzisz jak to patrzec trzeba?:-)Bezalkoholowe nie powinno zawierac alkoholu w ogole!!Ale tak jak pisalam a niewiele osob raczylo zauwazyc w Polsce sa glownie piwa NISKOALKOHOLOWE.Nie wiem czy to zgodne z prawem pisac ,ze cos jest bezalkoholowe kiedy okazuje sie,ze zawiera 0,5% alkoholu..?Nawet jesli by go mialo 0,005% to przeciez nie jest bezalkoholowe....
Ja tu kupuje dla meza jak gdzies jedzie piwo 0% alkoholu -kosztuje tyle samo co normalne,a dla siebie cytrynowe ciemne rowniez 0%procent alkoholu-tez niedrogie. Co wiecej to piwo,ktore pije ( zowie sie ono VitaMalz) poleca sie osobom z zaburzeniami laknienia na jego pobudzenie i matkom karmiacym na zwiekszenie laktacji.
Ja rowniez podobnie jak ty..nawet ukochanych MonCherie nie jem ,ani tortow z kremami na winie czy innym alkoholu....
Ja piwko tylko vita malz jest super i 0%alkocholu , wlasnie wyslam meza po rolmopsy i czekolade bo tak mam na to ochote, pozatym niunia spij a ja sobie zjem i tez sie klade bo jutro pewnie mala mi zrobi wczesniej pobudke.
don_pedro
Fan(ka)
Ja piwko tylko vita malz jest super i 0%alkocholu , wlasnie wyslam meza po rolmopsy i czekolade bo tak mam na to ochote, pozatym niunia spij a ja sobie zjem i tez sie klade bo jutro pewnie mala mi zrobi wczesniej pobudke.
Ja tez tylko to:-)uwielbiam w upaly szczegolnie....Swietnie gasi pragnienie.
Ja identycznie, szukałam po cukierniach, gdzie tort bez alkoholu zrobią, jak miałam synka urodziny wyprawiać... Każdy decyduje za siebie, ale dla mnie jest rzeczą oczywistą, że alkohol jest trucizną dla nienarodzonego dziecka i ten fakt wg mnie nie podlega dyskusji.... a że ma się ochotę.. no cóż posiadanie dzieci jest związane z wieloma wyrzeczeniami przy których rezygnacja z alkoholu na czas ciąży to naprawdę nic wielkiego.... a ginekolodzy pozwalający pić ciężarnym powinni być pozbawieni prawa wykonywania zawodu, tragedia moim zdaniem....Ano Nikki widzisz jak to patrzec trzeba?:-)Bezalkoholowe nie powinno zawierac alkoholu w ogole!!Ale tak jak pisalam a niewiele osob raczylo zauwazyc w Polsce sa glownie piwa NISKOALKOHOLOWE.Nie wiem czy to zgodne z prawem pisac ,ze cos jest bezalkoholowe kiedy okazuje sie,ze zawiera 0,5% alkoholu..?Nawet jesli by go mialo 0,005% to przeciez nie jest bezalkoholowe....
Ja tu kupuje dla meza jak gdzies jedzie piwo 0% alkoholu -kosztuje tyle samo co normalne,a dla siebie cytrynowe ciemne rowniez 0%procent alkoholu-tez niedrogie. Co wiecej to piwo,ktore pije ( zowie sie ono VitaMalz) poleca sie osobom z zaburzeniami laknienia na jego pobudzenie i matkom karmiacym na zwiekszenie laktacji.
Ja rowniez podobnie jak ty..nawet ukochanych MonCherie nie jem ,ani tortow z kremami na winie czy innym alkoholu....
Ja to w ogóle jestem anty piwna tak mi się odmieniło jak w ciąży z córą byłam od tamtego czasu naprawdę to święto jak wypije całe małe karmi czy małego reddsa bo zwykłego to nie piłam chyba od chwili aż się dowiedziałam ze z córą w ciąży jestem nie smakują mi i już wiec nawet na to bezalkoholowe bym nie tknęła jakby miało i 0% no chyba że bym je okaleczyła sokiem
dziewczyny tak mi internet chodzi że 5 minut jedna stronka mi się wczytuje tak że muszę u mamy was poczytać jutro bo u mnie nie daje rady mam nadzieje że chociaż ten post mi się uda zatwierdzić
Papaśki ;-)
dziewczyny tak mi internet chodzi że 5 minut jedna stronka mi się wczytuje tak że muszę u mamy was poczytać jutro bo u mnie nie daje rady mam nadzieje że chociaż ten post mi się uda zatwierdzić
Papaśki ;-)
reklama