reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
gratuluje wszystkim stycznioweczka ktore znaja juz plec swoich skarbkow,ja niestety jeszcze nie znam 8 wrzesnia mam usg wiec mozeeee....mi dzisiaj snila sie dwojka dzieci tzn moj synek sebastian i córeczka ktora w snie miala na imie olivia-heh moze to jakis znak hihi moze akurat mam pod serduszkiem dziewczynke....????soe okaze...
Wczoraj mialam straszny problem z zaparciem nie moglam za chiny sie zalatwic potem se pomyslalam ze za mocno parlam i ze dziecko wyparlam,odrazu mialam uczucie jakbym glowke czula...horror normalnie ale stres minol i jest ok dzis zaparcie troszke odpuscilo tez macie problemy tej natury????

gratuluje wszystkim stycznioweczka ktore znaja juz plec swoich skarbkow,ja niestety jeszcze nie znam 8 wrzesnia mam usg wiec mozeeee....mi dzisiaj snila sie dwojka dzieci tzn moj synek sebastian i córeczka ktora w snie miala na imie olivia-heh moze to jakis znak hihi moze akurat mam pod serduszkiem dziewczynke....????soe okaze...
Wczoraj mialam straszny problem z zaparciem nie moglam za chiny sie zalatwic potem se pomyslalam ze za mocno parlam i ze dziecko wyparlam,odrazu mialam uczucie jakbym glowke czula...horror normalnie ale stres minol i jest ok dzis zaparcie troszke odpuscilo tez macie problemy tej natury????
niestety tak
Polecam śliwki, winogrona, na początku działał na mnie regularnie pity (codziennie butelka 400ml) kefiru, a potem mi zbrzydł;-)

mnie się śnił najpierw syn, potem przez mgłę dziewczynka, p óźniej znowu syn, więc byłam przekonana, że będzie syn (choc na poczaku mówiłam, że będzie dziewczynka), a tu dziewczynka :-)
Też mam zaparcia, ale akurat w tej jednej sprawie moja kadrowa była mi pomocna, bo po każdej kłótni z nią od razu leciałam do toalety :-D:-D:-D

Tak niestety mam takie problemy i pomimo tego ze wiecej staram sie nie jesc to przez to tyje:-(A kiedys tak parlam ze poczulam jak by mi co w srodku pękło i bardzo sie wystraszylam ale na szczescie wszystko w porzadku:-) nie powinnysmy mocno przec z tego wynika...:tak:

nooo mniam mniam
ja w przeciwienstwie do pierwszej ciazy nie jestem takim pozeraczem jem normalnie jak przed ciaza....na plusie mam teraz ok 5kg wiec mysle ze prawidlowo ....ale ogolnie moze mniej bo te zaparca wstretne...ale nie waga najwazniejsza wazne bysmy i my i dzidzie byli zdrowi...

reklama
Witam,

Też muszę się rozejrzeć za szkołą..... ale w sumie to mam do Was pytanie - jaką kawę (jeśli już) pijecie. W czasie pierwszej ciąży sam zapach kawy był dla mnie ohydny ale teraz zabiłabym za kawę

Ja bylam potworna kawoszka przed ciaza. Wypijalam min. dwie kafetiery dziennie i do tego kawa w barze. Na pocz. ciazy mnie odrzucalo, ale potem powoli zaczelam wracac do nawyku, bo jakis miec musze. I zaczelam od lavazzy dek (bezkofeinowa) - ta moim zdaniem jest najlepsza.
A wczoraj sie zbuntowalam i kupilam normalna lavazze i bede pija normalna kawe, bo nie moge polowy dnia przesypiac, tym bardziej, ze egzminy mam tuz tuz. I dzis rano zamiast bezkofinowej wpilam kofeinowa i zadnej drzemki do tej pory sobie nie ucielam:tak::tak:
a jesli nie mozesz normalnej pic to polecam naprawde lavazze dek, jesli jes taka w polsce. Nie czujesz roznicy w smaku czy pijesz normalna czy bezkof. Tylko dzialania odpowiedniego nie ma.

Do góry