reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Cześć kobitki. :) Dawno mnie tu nie było. Masas pracy, remont, malowanie hyh... padam na ryjek.
Chciałam tylko zameldować, że przy okazji nadprogramowego usg (częste twardnienie macicy i kontrola szyjki) dowiedziałam się, że będę miała dwóch chłopaków. :) Zakłady rodzinne wygrał teść. Ja obstawiałam parkę, mąż dwie panny. Widziałam klejnociki na własne oczy - jedne wyraźniej, drugie mniej, ale lekarz wątpliwości nie miał. Takim to sposobem (przynajmniej do kolejnego, planowanego usg pod koniec września) lokatorami są Janek i Franek. :):)
Mam nadzieję, że będę miała więcej czasu na pisanie, bo obiecuję sobie, że zwolnię tempo pracy.
Buziaki!!

reklama
Witam z rana :-)

Dziewczyny pracujące w małych firmach gdzie L4 wypłaca ZUS pilnujcie też żeby zakład pracy jak najszybciej wysyłał do ZUS-u wasze zwolnienie razem z wypełnionym specjalnym drukiem bo często bywa tak że opuźnienia wypłat spowodowane są też późnym dostarczeniem tych dokumentów do ZUS-u

Wiatm porannie .
Dorciaa-gratuluje umowy.
Ja dzisiaj samopoczucie w miare dobre , ale oslabiona jestem strasznie wiec najpierw wypije kawke.

Witam z rana.
Jak wasze samopoczucie bo u nas dobrze ale troszke mi sie slabo zrobilo w domu zdarza mi sie to czesto ostatnio.Wczoraj odebralam wyniki z morfologi i jest straszny cala morfologia nie miesci sie w normie po wyczytaniu na internecie i przeanalizowaniu wyniku wychodzi ze mam niedokrwistosc czyli anemie a ostatnio mama powiedziala mi ze jakos blado wygladam w niedziele znajoma tez mi powiedziala ze jakos blada. Zobaczymy co mi powie lekarz jutro mam wizyte i wszystko sie okaze.

Dzień dobry :-)

odebrałam wczoraj wyniki badań, mam lekką anemię, ale bardziej martwi mnie obniżony poziom białka całkowitego w surowicy :-( później zadzwonię do mojej pani doktor, zobaczymy co powie.
Póki co życzę miłego poranka :-)

reklama
Witam z rana :-)

Dziewczyny pracujące w małych firmach gdzie L4 wypłaca ZUS pilnujcie też żeby zakład pracy jak najszybciej wysyłał do ZUS-u wasze zwolnienie razem z wypełnionym specjalnym drukiem bo często bywa tak że opuźnienia wypłat spowodowane są też późnym dostarczeniem tych dokumentów do ZUS-u

czesc dziewczynki ale naskrobalyscie do wczoraj,zaraz nadrobie zaleglosci;-)
jesli chodzi o zwolnienie i ZUS to wiem co s o tym...dalej czekam na pieniadze za zwolnienie z lipca a o sierpniu juz nie wspomne...niestety zus ma 30 dni na wyplate kasy od momentu otzrymania dokumentow...cieklawe jak jest z macierzynskim?tez sa takie opoznienia?wiecie cos na ten temat?

gruba zaba gartuluje chłopaków!!!
Mi dzis znowu snilo sie ze na USG wyszedl chlopak tylko nei wiem czemu ale byl z malin;-) ale mam poparane sny;-)
Dorcia gartuluje umowy!!! ja bylam wczoraj zawizc kolejne zwolnie do pracy to szefowa jak mnie zobaczyla to jak bym duchem byla;-)takie oczy zrobila i nawet slowem sie nie odezwala...nie ma to jak miłe powitanie;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry