reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Cześć kobitki. :) Dawno mnie tu nie było. Masas pracy, remont, malowanie hyh... padam na ryjek.
Chciałam tylko zameldować, że przy okazji nadprogramowego usg (częste twardnienie macicy i kontrola szyjki) dowiedziałam się, że będę miała dwóch chłopaków. :) Zakłady rodzinne wygrał teść. Ja obstawiałam parkę, mąż dwie panny. Widziałam klejnociki na własne oczy - jedne wyraźniej, drugie mniej, ale lekarz wątpliwości nie miał. Takim to sposobem (przynajmniej do kolejnego, planowanego usg pod koniec września) lokatorami są Janek i Franek. :):)
Mam nadzieję, że będę miała więcej czasu na pisanie, bo obiecuję sobie, że zwolnię tempo pracy.
Buziaki!!

reklama
Witam z rana :-)

Dziewczyny pracujące w małych firmach gdzie L4 wypłaca ZUS pilnujcie też żeby zakład pracy jak najszybciej wysyłał do ZUS-u wasze zwolnienie razem z wypełnionym specjalnym drukiem bo często bywa tak że opuźnienia wypłat spowodowane są też późnym dostarczeniem tych dokumentów do ZUS-u

Wiatm porannie .
Dorciaa-gratuluje umowy.
Ja dzisiaj samopoczucie w miare dobre , ale oslabiona jestem strasznie wiec najpierw wypije kawke.

Witam z rana.
Jak wasze samopoczucie bo u nas dobrze ale troszke mi sie slabo zrobilo w domu zdarza mi sie to czesto ostatnio.Wczoraj odebralam wyniki z morfologi i jest straszny cala morfologia nie miesci sie w normie po wyczytaniu na internecie i przeanalizowaniu wyniku wychodzi ze mam niedokrwistosc czyli anemie a ostatnio mama powiedziala mi ze jakos blado wygladam w niedziele znajoma tez mi powiedziala ze jakos blada. Zobaczymy co mi powie lekarz jutro mam wizyte i wszystko sie okaze.

Dzień dobry :-)

odebrałam wczoraj wyniki badań, mam lekką anemię, ale bardziej martwi mnie obniżony poziom białka całkowitego w surowicy :-( później zadzwonię do mojej pani doktor, zobaczymy co powie.
Póki co życzę miłego poranka :-)

reklama
Witam z rana :-)

Dziewczyny pracujące w małych firmach gdzie L4 wypłaca ZUS pilnujcie też żeby zakład pracy jak najszybciej wysyłał do ZUS-u wasze zwolnienie razem z wypełnionym specjalnym drukiem bo często bywa tak że opuźnienia wypłat spowodowane są też późnym dostarczeniem tych dokumentów do ZUS-u

czesc dziewczynki ale naskrobalyscie do wczoraj,zaraz nadrobie zaleglosci;-)
jesli chodzi o zwolnienie i ZUS to wiem co s o tym...dalej czekam na pieniadze za zwolnienie z lipca a o sierpniu juz nie wspomne...niestety zus ma 30 dni na wyplate kasy od momentu otzrymania dokumentow...cieklawe jak jest z macierzynskim?tez sa takie opoznienia?wiecie cos na ten temat?

gruba zaba gartuluje chłopaków!!!
Mi dzis znowu snilo sie ze na USG wyszedl chlopak tylko nei wiem czemu ale byl z malin;-) ale mam poparane sny;-)
Dorcia gartuluje umowy!!! ja bylam wczoraj zawizc kolejne zwolnie do pracy to szefowa jak mnie zobaczyla to jak bym duchem byla;-)takie oczy zrobila i nawet slowem sie nie odezwala...nie ma to jak miłe powitanie;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry