reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

u mnie też dziś szybko ale wszystko ok to nie było co sprawdzać badanie ginekologiczne dobre , dzidziuś ma sie ok ale jutro druga wizyta dokładniejsza tylko dziś 200zł a jutro 150zł :baffled:

o mamo... :szok: ja placę raz w miesiącu 80zl obojętnie czy mam USG czy nie... czasami jestem zszokowana tym co piszecie

reklama
Cześć brzuchatki już jestem...:-)
Asiax to teraz podeslij mamę do mnie, ja mam jeszcze parę okien, i dobre ciacho:-D:tak:
Nikki to trochę dziwna ta lekarka masz rację szkoda kasy :szok:
Gosia_k23 ja też mam zawsze wyższe ciśnienie u gina!to chyba z nerwów że zobaczymy dzidziolka:-D:tak:
Ania98765 pogoń mamę koniecznie moja zawsze się wzbraniała aż w końcu wylądowała na operacji wszpitalu teraz już pilnuje badań trzymam kciuki będzie dobrze:tak:
Karoli moje huśtawki nastroju to głównie płacz i to jaki! i bez powodu oczywiście:happy:

Byłam dzisiaj w szkole i podpisałam umowę!:-Dniestety tylko na rok bo przy niepełnym wymiarze godzin inaczej nie mogą, za to mam świetny plan tak jak chciałam bo codziennie kończę przed 12 w południe:-D a w domu mam lekcje od 14 więc mam czas na obiadek, w końcu:-D:-D:-D
koleżanki z pracy od razu zauważyły i było fajnie, a pani dyrektor wcale zła nie była:-D:-D
mówię wam czasem to się muszę uszczypnąć tyle mnie szczęścia spotkało ostatnio, mąż, ślub, dzidzia, dom, praca, magisterka, staż... masakra czasem to sie boję, ze coś złego się stanie bo nie może być aż tak dobrze...:baffled:
piję herbatkę i generalnie to już padam z nóg:happy:

Dorciaa - super wiadomość :-):-) Widzisz, jednak w szkole też są ludzie ... :-D
Zatem uszczypnij się i uwierz, że wszystko się tak super układa ;-)

Ja też dziś swój plan poznałam , gapie się w niego i przyzwyczajam :-D nie mam tak dobrze, że codziennie kończę o 12, przeważnie 13.30 ale nie jest zły :-)

Kaja_10 bo ja w czerwcu składałam takie podanie żeby pracować maksymalnie do 12.30 bo mam 15/18 więc niepełny etat i uczę prywatnie no i muszę mieć jakąś przerwę - w zeszłym roku miałam beznadziejnie i na dojazd do domu miałam 10minut bo zaczynałam ekcje w domu do wieczora - ale w tym roku juz nie, i udało się:-D

Dziewczyny super że badania się udały!:)

uciekam spać bo padam tyle dzisiaj miałam wrażeń, do juterka jutro spróbuję wstać przed siódmą;)

Dorciaa tylko za mocno się nie szczyp cobyś sobie za dużych sińców nie narobiła ;-):-p:-D:-D:-D
Nie wierzyłam, że kiedykolwiek to napiszę, Oliś zasnął 30 sekund po włożeniu do łóżeczka :szok::-D:-D:-D

ja też za kasiorką czekam za L4 a tu nic od początku lipca a niedługo wrzesień będzie :wściekła/y:

u mnie też dziś szybko ale wszystko ok to nie było co sprawdzać badanie ginekologiczne dobre , dzidziuś ma sie ok ale jutro druga wizyta dokładniejsza tylko dziś 200zł a jutro 150zł :baffled:

Gosiu, a firma ma Ci płacić to L4 czy ZUS? Bo ja też jestem na L4 i już za lipiec kasę dostałam, a za sierpień pewnie w piątek i płacą mi w terminach normalnych, jakbym pracowała, zresztą w umowie o pracę mam wynagrodzenie płatne do 1-szego każdego miesiąca za m-c poprzedni.
Może interweniuj w firmie czy w ZUS-ie? Tyle, co wydajesz na lekarza, to kasa by się przydała...

Dorciaa - super wiadomość :-):-) Widzisz, jednak w szkole też są ludzie ... :-D
Zatem uszczypnij się i uwierz, że wszystko się tak super układa ;-)

Ja też dziś swój plan poznałam , gapie się w niego i przyzwyczajam :-D nie mam tak dobrze, że codziennie kończę o 12, przeważnie 13.30 ale nie jest zły :-)
Dziewczyny nie macie co narzekać ja pracuje codziennie 8 godzin do 15.30 a ci co pracują w marketach to wogle maja przechlapane bo pracują nawet do 22 i to w soboty i niedzielę

Cześć brzuchatki już jestem...:-)
Asiax to teraz podeslij mamę do mnie, ja mam jeszcze parę okien, i dobre ciacho:-D:tak:
Nikki to trochę dziwna ta lekarka masz rację szkoda kasy :szok:
Gosia_k23 ja też mam zawsze wyższe ciśnienie u gina!to chyba z nerwów że zobaczymy dzidziolka:-D:tak:
Ania98765 pogoń mamę koniecznie moja zawsze się wzbraniała aż w końcu wylądowała na operacji wszpitalu teraz już pilnuje badań trzymam kciuki będzie dobrze:tak:
Karoli moje huśtawki nastroju to głównie płacz i to jaki! i bez powodu oczywiście:happy:

Byłam dzisiaj w szkole i podpisałam umowę!:-Dniestety tylko na rok bo przy niepełnym wymiarze godzin inaczej nie mogą, za to mam świetny plan tak jak chciałam bo codziennie kończę przed 12 w południe:-D a w domu mam lekcje od 14 więc mam czas na obiadek, w końcu:-D:-D:-D
koleżanki z pracy od razu zauważyły i było fajnie, a pani dyrektor wcale zła nie była:-D:-D
mówię wam czasem to się muszę uszczypnąć tyle mnie szczęścia spotkało ostatnio, mąż, ślub, dzidzia, dom, praca, magisterka, staż... masakra czasem to sie boję, ze coś złego się stanie bo nie może być aż tak dobrze...:baffled:
piję herbatkę i generalnie to już padam z nóg:happy:
ech,ja też bym herbatke wypiła,ale przeczytalam dziś,że jak sie ma niedobory żelaza,to herbaty pić nie można :zawstydzona/y: a ja mam spory niedobór i herbate hektolitrami pochłaniałam..więc od dziś koniec! :) Zrobiłam sobie kisielek za to :-D Fajnie że z pracą się udało ;-);-);-) i nie mów,że coś musi się stać,bo nie może być aż tak dobrze...może jesteś osobą spod szczęśliwej gwiazdy i do końca życia będą Ci się same szczęścia przytrafiały? :-D

Dorciaa tylko za mocno się nie szczyp cobyś sobie za dużych sińców nie narobiła ;-):-p:-D:-D:-D
Nie wierzyłam, że kiedykolwiek to napiszę, Oliś zasnął 30 sekund po włożeniu do łóżeczka :szok::-D:-D:-D
obym i ja kiedyś mogła tak napisać :-) ostatnio z D ustalaliśmy czy będziemy dzidziusia lulać przez sen.. i stwierdziliśmy,że będziemy :-D wzorowi rodzice...zobaczymy jak to będzie w praktyce :-)

reklama

No proszę, jaki śpioch się z Olisia zrobił!!:-D:-D A ciuszków segregowanie to dla mnie sama przyjemność, uwielbiam stroić synusia, na sobotnią imprezę urodzinową ma koszulę z krawatem takim maciupkim, słodkie:tak::tak::-D

Dorciaa, gratuluję!!

Do góry