Na pewno będzie dobrze, trzymam kciuki
Golanda z tym syropkiem to wypróbuję, bo niestety przeszło mi juz na krtań, a takiego przepisu to nie znałam
Do jutra Dziewczynki
Nio pamietam kiedys w liceum zlapala mnie jakas infekcja gardla i krtani, praktycznie nie moglam mowic, bo skrzypialam i to tak szeptem, ten syrop to judyne co mi wtdy pomoglo, wiec polecam, mysle ze i Tobie pomoze. Trzymaj sie!
Jesli chodzi o bole kłujące to ja niestey nie pomoge, sama czasem mam cos takiego ale to nie tylko jak wstaje, ale w kazdej pozycji i mysle ze u mnie to jest raczej przez wzdecia.
Dorcia moze jakas tunika zakryje brzuszek tak zeby nie bylo widac, ale powiem Ci szczerze ze ja bym powiedziala i sie mimo wszystko przyznala do ciazy. Moze babka, babke zrozumie.
Powim Ci jednak ze musisz to dobrze rozwarzyc. Ja mialam taka sytuacje ze chcialam zmienic prace i akurat trafila sie fajna oferta poszlam na rozmowe, a potem dowiedzial sie ze jestem w ciazy, firma chciala mnie zatrudnic, a ja sie przyznalam ze jestem w ciazy. Jak myslisz jaki byl efekt>? Oczywiscie nie zatrudnili mnie. Powiedzieli ze sa zbyt mala firma zeby moc sobie pozwolic na zastapienie kogos kims innym na okres 20tyg macierzynskiego.
Pocieszyli mnie tylko ze beda ze mna w kontakcie i ze bede pierwsza ktora beda mieli na uwadze w przyjeciu na kolejny etat. Zobaczymy ile w tym prawdy. Dyrektorka firmy byla kobieta ok 60tki. Stalo sie tak,ze zostalam w starej firmie gdzie umowa tez mi wygasa i za pewne firma zamiast mi ja przedluzyc to zda sie na prawo ze nie musi i po prostu umowa sie przedluzy do dnia porodu i wygasnie wtedy samoistnie
Ostatnia edycja: